ASUS ROG STRIX G16 stoğu var mı?

Bütçe
40000

CREATUS

Decapat
Selam,

35-40k arası bir bütçeyle bir laptop arıyorum, 1 haftadır araştırmalar sonucunda ASUS ROG STRIX G16 en çok kafama yatan model oldu. Alternatif olarak önerebileceğiniz bir başka model var mı? Şu an sadece GPN üzerinde aktif satış yapılıyor görünüyor, diğer sitelerde stoklara geldiğinde fiyatlandırma bu şekilde mi olur beklemeli miyim?

Acelen yoksa beklenebilir 60 serisi modellerin fiyatı düşecektir diye düşünüyorum. Şu anlık alternatifi yok.
Düşme ihtimali var ama ülkenin ekonomik durumuna bakarak bekleme tavsiyesi vermek mantıklı değil bence hocam.

Düşme ihtimali var ama ülkenin ekonomik durumuna bakarak bekleme tavsiyesi vermek mantıklı değil bence hocam.

Stoklar ve seçenekler artacağı için düşeceğini düşünüyorum. Yoksa ülkenin durumunun hepimiz farkındayızdır.

Stoklar ve seçenekler artacağı için düşeceğini düşünüyorum. Yoksa ülkenin durumunun hepimiz farkındayızdır.
Bugün 4050 versiyon stoğa girdi gpnde 38k civarı bütcem var beklemek mantıklı mı 4060 serisi düşer mi o fiyatları uzun bir süredir bekliyorum bunuda kaybetmek istemem acıkcası?
@Ege Hanedar

Son düzenleme:
Şu an 36.000 4050 serisi epey bir zamandır bekliyorum almak için 4060 serisi 40.000 eğer ki 4060 serisi aşağıya düşerse ileride beklerim sıkıntı yok almışken az üstüne koyabilirim tek derdim parama daha mantıklı işletebilmek.

Pek endişeleniyorsan bilemiyorum. Acelem de yoksa ben olsam 4060 beklerdim, 4050 alarak kesinlikle parana yazık edersin. Daha diğer markalardan Türkiye marketine giriş yapmamış olanlar var, onların girişinin düşürebilme ihtimali var fakat burada ekonomiyi stabil tutmaları önemli. Seçime kadar giriş yapmış olurlarsa bence bir fırsat olabilir, yine de seni yönlendirmek istemem çünkü ülkemizin ekonomisinde sonra ne olacak bilemiyoruz.

Bugün 4050 versiyon stoğa girdi gpnde 38k civarı bütcem var beklemek mantıklı mı 4060 serisi düşer mi o fiyatları uzun bir süredir bekliyorum bunuda kaybetmek istemem acıkcası?
@Ege Hanedar
Kesin bir şey demem doğru olmaz ama ben olsam beklerdim, 4050 o fiyata alınmaz ek olarak kaçırcağınız bir şey olmaz.

Evet stok var gözüküyor. Ben de gamers arena stoklarını bekliyorum. Sorduğumda bu hafta ya da haftaya stoklarda olacağını söylediler fakat fiyat bilgisi vermiyorlar. Tahminimce 36 ile 39k arasında bir şey olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı