ASUS ROG STRIX G16 stoğu var mı?

Bütçe
40000
Pek endişeleniyorsan bilemiyorum. Acelem de yoksa ben olsam 4060 beklerdim, 4050 alarak kesinlikle parana yazık edersin. Daha diğer markalardan Türkiye marketine giriş yapmamış olanlar var, onların girişinin düşürebilme ihtimali var fakat burada ekonomiyi stabil tutmaları önemli. Seçime kadar giriş yapmış olurlarsa bence bir fırsat olabilir, yine de seni yönlendirmek istemem çünkü ülkemizin ekonomisinde sonra ne olacak bilemiyoruz.

Kesin bir şey demem doğru olmaz ama ben olsam beklerdim, 4050 o fiyata alınmaz ek olarak kaçırcağınız bir şey olmaz.

Evet stok var gözüküyor. Ben de gamers arena stoklarını bekliyorum. Sorduğumda bu hafta ya da haftaya stoklarda olacağını söylediler fakat fiyat bilgisi vermiyorlar. Tahminimce 36 ile 39k arasında bir şey olur.
O halde ben de gamers arenayı bekleyeceğim sanırım belki 4060 serisi uyguna denk gelirde onu alırım bu kadar beklemişim daha bir haftada öyle bekleyelim.

O halde ben de gamers arenayı bekleyeceğim sanırım belki 4060 serisi uyguna denk gelirde onu alırım bu kadar beklemişim daha bir haftada öyle bekleyelim.

Kesinlikle beklemene değer. Zaten her iki satıcıda da satılan G16 aynı sadece en sondaki stok kodları farklı değil mi @Ege Hanedar.

Teknorya stok girdi. Bence artık o fiyatlar bu cihaz için hayal bu piyasada.

Teknorya stok girdi. Bence artık o fiyatlar bu cihaz için hayal bu piyasada.

Evet fiyatları güncelleyip stok girmişler, diğerlerini bekleyeceğiz bakalım fakat çok fiyat fark edeceğini düşünmüyorum, yakın fiyatlar girerler

4060 versiyonu gpnden 2 bin üste koyup 4050 yi 1.500 lira alta koymalarına sasırdım doğrusu.
Sanırım HP Victus modelleri 4050 piyasasını aşağıya çekti, 4060 için pek model olmadığı için kafalarına göre fiyat biçiyor olabilirler.

Ben de Zephyrus G16 modelini bekliyordum 4050'li olmasına rağmen teknorya 4.000₺ civarında zam yapmış, diğer satıcıların da Strix'de olduğu gibi fiyat düşürmesini veya en azından aynı fiyattan tekrar satmasını bekliyorum.

Bekleyenlerin olduğunu bildikleri için fırsattan istifade fiyat güncellemesi yapıyorlar 4060 için diğer satıcılar fiyat girdiğinde piyasası tam belli olacak bakalım

Bekleyenlerin olduğunu bildikleri için fırsattan istifade fiyat güncellemesi yapıyorlar 4060 için diğer satıcılar fiyat girdiğinde piyasası tam belli olacak bakalım
Gpn genel olarak en üstte tutuyordu fiyatı teknorya ortalama ama geri kalmaz sanırım techmind falan satsa düşünmem ordan alırım 1 aydır getireceğiz getireceğiz diyorlar.

Sanırım HP Victus modelleri 4050 piyasasını aşağıya çekti, 4060 için pek model olmadığı için kafalarına göre fiyat biçiyor olabilirler.

Ben de Zephyrus G16 modelini bekliyordum 4050'li olmasına rağmen teknorya 4.000₺ civarında zam yapmış, diğer satıcıların da Strix'de olduğu gibi fiyat düşürmesini veya en azından aynı fiyattan tekrar satmasını bekliyorum.
Bende su an 4050 yi almaktansa 4060 ı bekliyorum umarım 4060 beklerken bunu zamlı almak zorunda kalmayız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı