ASUS ROG STRIX G16 vs ASUS ROG STRIX G17

Hocam şu attığınız model çok ilgimi çekmişti donanımdan tutun soğutmasına kadar mükemmel cihazda 80W işlemci limitleme problemi oluyormuş bu da Cinebench'te 5000 puan daha az verdiriyormuş. Buna bir çözüm var mı? Varsa direkt modeli alacağım çünkü.

Hocam şu attığınız model çok ilgimi çekmişti donanımdan tutun soğutmasına kadar mükemmel cihazda 80W işlemci limitleme problemi oluyormuş bu da Cinebench'te 5000 puan daha az verdiriyormuş. Buna bir çözüm var mı? Varsa direkt modeli alacağım çünkü.

Harici GPU kullanılırken 80 watt kısıtlamalı geliyor o da darboğaza girmemesi için. 80W az bir limit değil hatta çoğu oyunlarda 80W'a yaklaşamayacaksınız bile.

Son düzenleme:
Heh tamamdır hocam şimdi anladım. Çok teşekkürler, hayırlı geceler dilerim 👑🤎

Şimdi baktım harici GPU ile 80 watt limitli geliyor. Dahili GPU da kısıtlama olmadığı için R23 testinde daha fazla puan alıyor.

Cihaz TV de incelemesini yaptı bakabilirsiniz bu duruma da değiniyor zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@804177

Son düzenleme:
Harici GPU kullanılırken 80 watt kısıtlamalı geliyor o da darboğaza girmemesi için. 80W az bir limit değil hatta oyunlarda 80W'a yaklaşamayacaksınız bile.
Linkteki cihaz çok hoşuma gitmişti ancak Trendyol'da 4k daha pahalıya satılıyor.
Orada 12 taksit imkanı veriyor vade farksız, HB'de taksite vade farkı koyuyor 😐

Şimdi baktım harici GPU ile 80 watt limitli geliyor. Dahili GPU da kısıtlama olmadığı için R23 testinde daha fazla puan alıyor.

Cihaz TV de incelemesini yaptı bakabilirsiniz bu duruma da değiniyor zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@804177

Bu oyunlarda daha düşük FPS mi demek oluyor?

Bu oyunlarda daha düşük FPS mi demek oluyor?

Oyun testlerinde işlemci 80W'a çıkmıyor. 2K Full ayarlarda RDR2 ve Cyberpunk bile 60-70W harcıyor. Bu kısıtlamanın olması iyi olmuş hem sıcaklık değerleride iyi. Cihaz TV de aynısını diyor zaten bu fiyata en iyi cihazlardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı