Hangisi daha iyi? Yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam şu attığınız model çok ilgimi çekmişti donanımdan tutun soğutmasına kadar mükemmel cihazda 80W işlemci limitleme problemi oluyormuş bu da Cinebench'te 5000 puan daha az verdiriyormuş. Buna bir çözüm var mı? Varsa direkt modeli alacağım çünkü.İşlemci performansı çok önemli değilse bu. İşlemci çok çok önemliyse 7845HX olan ASUS.
Hocam şu attığınız model çok ilgimi çekmişti donanımdan tutun soğutmasına kadar mükemmel cihazda 80W işlemci limitleme problemi oluyormuş bu da Cinebench'te 5000 puan daha az verdiriyormuş. Buna bir çözüm var mı? Varsa direkt modeli alacağım çünkü.
Heh tamamdır hocam şimdi anladım. Çok teşekkürler, hayırlı geceler dilerimCihaz dahili GPU kullanılırken 80 watt kısıtlamalı o kısıtlamada darboğaza girmesin diye var. Oyunlarda falan yani harici GPU kullanılırken o kısıtlama olmuyor.
Heh tamamdır hocam şimdi anladım. Çok teşekkürler, hayırlı geceler dilerim![]()
Linkteki cihaz çok hoşuma gitmişti ancak Trendyol'da 4k daha pahalıya satılıyor.Harici GPU kullanılırken 80 watt kısıtlamalı geliyor o da darboğaza girmemesi için. 80W az bir limit değil hatta oyunlarda 80W'a yaklaşamayacaksınız bile.
Şimdi baktım harici GPU ile 80 watt limitli geliyor. Dahili GPU da kısıtlama olmadığı için R23 testinde daha fazla puan alıyor.
Cihaz TV de incelemesini yaptı bakabilirsiniz bu duruma da değiniyor zaten.
@804177
Bu oyunlarda daha düşük FPS mi demek oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.