ASUS ROG STRIX G17 klavye geç algılıyor

Wanleast

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumun klavyesi birkaç saniye bekledikten sonra yeni bir tuşa bastığım zaman 1 saniye geç geliyor hemen ardından yazmaya devam edersem sıkıntı olmadan normal hızda yazabiliyorum. Ancak tekrardan durup 2 3 saniye bekleyip tekrardan yazmaya başlayınca yeniden başta tıkladığım tuş geç geliyor sonra normal hızda yazmaya devam ediyorum.

Denetim Masası'ndan klavye ayarlarını kontrol ettim denedim ancak sorunun alakası yok, güvenli modda başlattım laptopu ve sorun çözüldü. Ayrıca elimde kablosuz bir klavye vardı onu kullanırsam da sorun çözülüyor.

Laptopun kendi klavyesinde sorun olduğunu düşünüyorum ancak servise vermeye endişe ediyorum çünkü cihazı Hepsiburada'dan aldığımdan dolayı 14 günlük koşulsuz iade ve değişim var. Bu sorundan dolayı 3 kez değişim hakkımı kullandım, sorun cihazlara bağlı sanıyordum ancak 3'ünde de aynı sorun var. Ben servise verirsem eğer 14 günlük değişim veya iade hakkımı kaybedeceğimden dolayı servise vermeye de çekiniyorum.

Merhaba, laptopumun klavyesi birkaç saniye bekledikten sonra yeni bir tuşa bastığım zaman 1 saniye geç geliyor hemen ardından yazmaya devam edersem sıkıntı olmadan normal hızda yazabiliyorum. Ancak tekrardan durup 2 3 saniye bekleyip tekrardan yazmaya başlayınca yeniden başta tıkladığım tuş geç geliyor sonra normal hızda yazmaya devam ediyorum.

Denetim Masası'ndan klavye ayarlarını kontrol ettim denedim ancak sorunun alakası yok, güvenli modda başlattım laptopu ve sorun çözüldü. Ayrıca elimde kablosuz bir klavye vardı onu kullanırsam da sorun çözülüyor.

Laptopun kendi klavyesinde sorun olduğunu düşünüyorum ancak servise vermeye endişe ediyorum çünkü cihazı Hepsiburada'dan aldığımdan dolayı 14 günlük koşulsuz iade ve değişim var. Bu sorundan dolayı 3 kez değişim hakkımı kullandım, sorun cihazlara bağlı sanıyordum ancak 3'ünde de aynı sorun var. Ben servise verirsem eğer 14 günlük değişim veya iade hakkımı kaybedeceğimden dolayı servise vermeye de çekiniyorum.

Güvenli mod düzelttiyse laptopla alakalı bir sorun yoktur bence, tam modeliniz nedir? Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Güvenli mod düzelttiyse laptopla alakalı bir sorun yoktur bence, tam modeliniz nedir? Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Bende yazılımsal olabileceğini düşünerek asus rog forumlarına falan baktım hotfixleri denedim ancak sorunu çözemedim. Tam model G713PV-LL063-Gaming.

Hatta sizin konunuzu görmüştüm driverlarla alakalı olan acaba benimde driverlar ile ilgili mi sorun var myasus, armoury crate ve windows update'de ne varsa güncelledim oysa ki.

Hatta sizin konunuzu görmüştüm driverlarla alakalı olan acaba benim de driverlar ile ilgili mi sorun var MyASUS, Armoury Crate ve Windows Update'de ne varsa güncelledim oysaki.

Hocam sadece o programlarla güncelleme yaptığımda eksikler vardı benim bayağı, attığım programdan bir taratın bakalım. Bazı eski driverlar sistemsel sorunlara da yol açabilyor, ondan kaynaklı da olabilir.
Ve siz bu bilgisayarı her iade edişinizde içinde windows yoktu, kendiniz kurdunuz değil mi?

1720350842209.png

1720350858662.png

1720350868828.png
1720350876238.png
1720350884514.png
1720350892505.png
1720350907791.png
1720350973820.png

Bunlar var alakası olmayan şeyler de var ancak güncelliyorum.

Hocam bütün her şey eksik neredeyse, Update yerine basın, program direkt orijinal sitelerden indiriyor. Turuncu olan tüm driverları güncelleyin en yeni versiyonlarıyla.
Bide yukarda görmediniz sanırım windowsu kendiniz mi kurdunuz?

Evet kendim windows isoyu microsofttan indirerek rufus ile usbden leptopa kurulumu yaptım.

Evet kendim Windows ISO'yu Microsoft'tan indirerek Rufus ile USB'den laptopa kurulumu yaptım.

Hocam açıkçası uzun süredir ASUS kullanıcısıyım hiç böyle sorun görmemiştim, elinizdeyse değişim değil iade alıp başka bir satıcıdan alın. Sürekli aynı laptop size geliyordur muhtemelen. Attığım klavye driverını kurup yeniden başlatın sorun düzelmediyse şahsen iade ederdim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı