ASUS ROG STRIX G18 140 bin TL'ye alınır mı?

Bütçe
140.000

fortresdo

Centipat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX G18 G814JZRA44-N6090A44 Intel Core i9 14900HX 64 GB 2TB SSD RTX 4080 FreeDOS 18" QHD+ 240Hz taşınabilir bilgisayar ASUS'un bu modelini almayı düşünüyorum. Neredeyse 140 bin TL'lik bir fiyatı var yaptığım ararştırmalara göre ASUS'un teknik servisi biraz kötü diyorlar. Bu konu hakkkında doğruluk payı var mıdır varsa ne kadar vardır? Bu bilgisayarı almak mantıklı mı bu fiyata bu özelliklerde başka ne alınır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Laptopun fiyatını sistem özelliklerindende daha çok diğer özelliklerini görerek değerlendirin laptop_link

Son düzenleme:

Önerin için teşekkür ederim yalnız ben bu laptopu çok uzun yıllar kullanmayı ve hani kullanacak olduğum son sene dahi ilk gün çalışltırdığım programı zorlanmadan çalıştırabilir şekilde güzel bir deneyimle beraber kullanmak istiyorum bu durumda önerdiğin bilgisayar sorun yaratabilir gibi geldi neticede aynı segmentte ürünler değil.

Önerin için teşekkür ederim yalnız ben bu laptopu çok uzun yıllar kullanmayı ve hani kullanacak olduğum son sene dahi ilk gün çalışltırdığım programı zorlanmadan çalıştırabilir şekilde güzel bir deneyimle beraber kullanmak istiyorum bu durumda önerdiğin bilgisayar sorun yaratabilir gibi geldi neticede aynı segmentte ürünler değil.
Nasıl bunu düşündünüz hocam? Ekran kartları aynı, kaliteleri aynı, işlemciler çok yakın. Yani piyasada sadece Asus ile MSI üst düzey üretmiyor. Razer Blade'i var Gigabyte Aorus'u var Lenovo Legion'ı var yani bunlar hep birbirleriyle kapışıyor. Yani attığım ürün orta seviye değil, giriş seviyesi hiç değil. Üst segment bir laptop.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı