ASUS ROG STRIX G18 -G814jzr laptopa hangi SSD alınmalı?

Arda454

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX
Laptopuma M.2 SSD arıyorum modelıme uygun olarak hangi SSD önerirsiniz 1 TB boyut olarak. Laptopta orjınal olarak 1 adet WD blue SSD bulunmakta.

990 Pro veya 980 Pro önerebilirim fiyatları yüksek ama bilgine gen 4.0 destekli anakart

Laptopuma M.2 SSD arıyorum modelıme uygun olarak hangi SSD önerirsiniz 1 TB boyut olarak. Laptopta orjınal olarak 1 adet WD blue SSD bulunmakta.
Kingston kc3000 alın fiyat performansın canavarlarından.

990 Pro veya 980 Pro önerebilirim fiyatları yüksek ama bilgine gen 4.0 destekli anakart.

Nasıl yani hocam pek detay bilmiyorum. SSD'nin boyutu vs oluyormus bana zahmet olmazsa WD blue, Samsung ve Kingston'un bu cıhazla uyumlu SSD'lerini atabilir misiniz hocam.

Peki merak ettiğim bir şey var hocam samsung yerine kingston alsam nolur

Nasıl yani hocam pek detay bilmiyorum. SSD'nin boyutu vs oluyormus bana zahmet olmazsa WD blue, Samsung ve Kingston'un bu cıhazla uyumlu SSD'lerini atabilir misiniz hocam.

Boyutu standart oluyor hocam yeni ürünlerde o yüzden gen 4.0 olarak aratsanız bulabilirsiniz

Çok iyi bir şeye ihtiyacım yok zaten GT420 m kartlı PC'den yeni geçtiğim için bütin hepsi hızlı gelecektir hocam Samsung fazla pahalı gibi.

Boyutu standart oluyor hocam yeni ürünlerde o yüzden gen 4.0 olarak aratsanız bulabilirsiniz
Teşekkür ederim hocam.

Çok iyi bir şeye ihtiyacım yok zaten GT420 m kartlı PC'den yeni geçtiğim için bütin hepsi hızlı gelecektir hocam Samsung fazla pahalı gibi.

Teşekkür ederim hocam.

Tam verimli kullanmak varken neden kendini kısıtlayasın ki hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı