ASUS ROG STRIX G18 mı yoksa GameGaraj Slayer R9T-5070 Ti mı?

zülficar

Femtopat
Daha fazla  
Her zaman her markada mağdur olan vardır. Servis olarak şu daha iyi demek çok zor.

Tamamen sallıyorum; yeni marka başlarda isim yapmak ve müşteriyi memnun etmek için çok güzel servis hizmeti verir birkaç yıl. Tam kaliteyi düşürdükleri zaman senin makinenin arıza yapacağı tutar, sana denk gelir. Bilemezsin yani, servis konusunda kimse bir garanti veremez.

Bana sorarsan servis yönünden değil de hangisinin daha az kronik sorunu olduğu yönünden bir araştırma yap ve ona göre satın al. Kullanan arkadaşlar varsa zaten durumlarından bahsederler.

9955HX daha iyi diye Slayer R9T daha iyi olmuyor. Slayer 5 cihaz kasa olarak daha iyi, iç yapıları daha sağlam. Fiyatı güzel MSI Vector kasalar varken Tongfang X6 kasaları tercih etmezdim.

9955HX daha iyi diye Slayer R9T daha iyi olmuyor. Slayer 5 cihaz kasa olarak daha iyi, iç yapıları daha sağlam. Fiyatı güzel MSI Vector kasalar varken Tongfang X6 kasaları tercih etmezdim.
Ben zaten sadece bu ikisi arasından Slayer daha iyi dedim. Onun dışında G16 attım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı