ASUS ROG STRIX G513IC vs Acer AN515

Bütçe
16.500

PatrickBateman

Hectopat
ACER

ASUS

2 ürününde linklerini ekledim - ve + yönleri ile hep beraber karşılaştırıp bu bütçeye ağır oyunlar ve uzun ömürlülük açısından hangisi daha mantıklı olur karar verelim buyurun konuya değerli forum arkadaşlarım. 🙂

ACER

ASUS

2 ürününde linklerini ekledim - ve + yönleri ile hep beraber karşılaştırıp bu bütçeye ağır oyunlar ve uzun ömürlülük açısından hangisi daha mantıklı olur karar verelim buyurun konuya değerli forum arkadaşlarım. 🙂

İşlemci kasa kalitesi soğutma performansı olarak ASUS daha iyi Acer'ın tek iyi yönü 3060 olması. ASUS'u almak daha mantıklı

ACER

ASUS

Malzeme, işlemci ve soğutma açısından ROG. Ekran kartı açısından Acer. 3050 ve 3060 arasındaki koca dağ kadar olan performans farkını sayarsak Acer.

@egeoz316 @Radeon RX 5500M @messinicocugu
Alakalı çoğu konuda mesajlarınızı gördüğüm için etiketliyorum mazur görün,
Sizlerin fikirleri nedir acaba hocam?

Acer daha iyi performans veriyor alternatif olarak buna bakabilirsin:

Tartışmasız Acer. Kasa kalitesi noktasında aralarında pek fark yok ayrıca. İki modeli de inceledim. Asus'un kasa da plastik ve esniyor. Nitro 5 de aynı. Acer'da genelde çift RAM olur ve Asus'taki optimus + single channel yüzünden düşük performans sorunu var. Kaldı ki RTX 3050 ile 3060 arasında zaten epey performans farkı da var.

Tartışmasız Acer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı