Hocam bu mux olayı nedir tam olarak, neden notebooklarda muxlu ve muxsuz olması bu kadar önemli, bildiğim kadarıyla ekran kartını kendin devreye sokup çıkarabiliyorsun bu neden bu kadar önemli? ya da eksik mi biliyorum ?
Perşembe günü 20 bine düşürdüler stok bitti. Şu anda Hepsiburada satmıyor hocam başka birisi satıyor dikkat edin. Vatan da en son indirimli 22 bin liraydı. Fiyat iyiyiydi. Eğer yükseldiyse alınmaz artık düşmesini beklemek lazım.
Hocam bu MUX olayı nedir tam olarak, neden notebooklarda MUX'lu ve muxsuz olması bu kadar önemli, bildiğim kadarıyla ekran kartını kendin devreye sokup çıkarabiliyorsun bu neden bu kadar önemli? Ya da eksik mi biliyorum?
Hocam bu MUX olayı nedir tam olarak, neden notebooklarda MUX'lu ve muxsuz olması bu kadar önemli, bildiğim kadarıyla ekran kartını kendin devreye sokup çıkarabiliyorsun bu neden bu kadar önemli? Ya da eksik mi biliyorum?
Anladığım kadarıyla NVIDIA'dan görüntü önce IGPU'ya oradan ekrana gidiyor ama yine işi yapan NVIDIA, sadece arada iGPU olduğundan az biraz gecikme oluyor. MUX Switch olduğunda, görüntüyü işleyende NVIDIA ekrana gönderende NVIDIA yani gecikme çok daha az oluyor. Sanırım ortalama %10 - %15 FPS farkı var.