ASUS ROG STRIX G713QR-K4093 alınır mı?

Şu an Asus'u almak için 1000 takla atıyorum. Ziraat tüm engelleri koyuyor önümüze.

Aldım arkadaşlar. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim benim kumarım biter
bende acayip sorunlar çıktı ips glow black bleeding felan sende de var mı

bende acayip sorunlar çıktı ips glow black bleeding felan sende de var mı
Ürün elime yarın geçecek muhtemelen hocam.
Tekrardan teşekkürler. Hocam kendimi çok e-spor oyunları oynamam diye avutuyorum ama dediğiniz gibi muhtemelen her oyunda en az 3-4 fps de olsa hissettirecek. Belki 1-2 sene sonra monitör alabilirim bunun için. Ama şimdilik benim için bir sorun olmaz gibime geliyor.

Asus 'daki iade süreci Monster'daki gibi kolay mı acaba?

Ne yapacaksınız hocam iade mi ?
bende indirimden almıştım cihazı istiyorum iade edince geri alamıycam aynı fiyata problem o değişim yaparlar mı acaba
geçince bi bakın ıps glow ve back screen bleeding olayına benimki bölye çıktı değişim isteyecem fakat iade alacaklar stok bittiği için muhtemelen
gelince sizinkini atsanız olur mu bi bakayım ona göre iade edicem

Dosya Ekleri

• IMG-9739.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 62
G17 mi G15 mi acaba?

g17 kasa gerçekten iyi yükte çok ısınma yok zaten sıvı metal kullanıyor

Dostum bende gördüm indirimi 25k dan 21k ya düşmüş ve bunu belirterek iade ettim kabul ettiler ve paramı geri yatırdılar. Zaten sözleşmede de belirtiyor sadece bilgisayar sarf malzemeleri ve insan teni deyen giysi, takı gibi ürünlerin bandı ya da mühürü açılırsa kabul edilmiyor. Seni buradan denemişler herhalde, keşke diretseymişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…