ASUS ROG STRIX G713QR-K4093 alınır mı?

Teşekkürler hocam. Şu anda nette geziyorum sadece fan çalışmıyor. 45-50 arası oynuyor cpu sıcaklığı. Daha ağır oyun test edemedim Valorant'ta ise 66-75 arası değerler. Sizce nasıl?

Teşekkürler hocam. Şu anda nette geziyorum sadece fan çalışmıyor. 45-50 arası oynuyor cpu sıcaklığı. Daha ağır oyun test edemedim Valorant'ta ise 66-75 arası değerler. Sizce nasıl?
Hocam bence harika değerler, bende birazdan sessiz modda Apex Legends üzerinde test edeceğim detaylı bir şekilde. Bakalım İntel yine yanacak mı .

Servisi bugün aramıştım, bilgisayarı bize gönderin biz de bir bakalım dediler. İşin ilginç yanı her müzikte cızırtı oluşmuyor, hoparlörden dinlerken 10 müzikte 1 veya 2'sinde cızırtı duyuyorum. Ama kulaklıkla dinlediğim zaman ses çok net, herhangi bir problem yok orada. Servisle bir kez daha iletişime geçeceğim gibi.

Hata bu hocam, ses sürücülerini resmi siteden indirmiştim, aygıt yöneticisinden ses sürücülerini kontrol ettiğimde düzgün çalıştığı yazıyor. Sistemin desteklemediğini düşündüm.

Hocam bir link atabilir misiniz cızırtı yapan müzikleri. Ben de deneyeyim.

Hocam belki yeni cihaz olduğundan tam oturmamış olabilir yazılımlar. Benim aklıma gelen düşünce bu. Bunun dışında belki bir ihtimal fabrika çıkışlı hatalı üretim olabilir ama bu olasılık çok düşük. Böyle olsa bile çok kolay parça değişimi yapılabilir hocam. Ben kaç defa kasayı açtım baktım ve çok kompakt bir kasa yapmışlar. Değişimi kolay yani.
Çok güzel fikir hocam. Bende ki 2020 model bende deneyeyim bakalım. G15 ama olsun belki faydamız dokunur .

Radyo / Kıyı Müzik – Kıyı Türkçe | Kıyı Müzik dinlerken fark etmiştim hocam bugün. Hoparlör testi için yarın bir daha test yapayım, fark edersem sizi de etiketleyeyim, göndereyim hocam. Gece insanları uyandırmayayım.

Kulaklık ve hoparlör sesini veren donanım aynı çıkıştan gerçekleşiyorsa belki de dediğiniz gibi yazılımın oturmamasındandır. Farklı donanımlardan ses çıkışı oluyorsa o zaman problem olabilir.

@@xbea @@hayat acimasiz

teşekkür ederim hocalarım desteğiniz için.

Ne demek hocam ama fark ettim ki ben de sabah deneyebilirim ancak Hem daha spesifik bir müzikte olursa onu da atarsınız daha kesin bir sonuç alabiliriz belki.

Hocam normal kullanımda sürekli gelmiyor değil mi ses?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…