ASUS ROG STRIX GO Core vs BlackShark V2X Beyaz

Anakartım B560M Pro e BlackShark V2 X aldım 15gun once gayet güzel Razer kalitesi öneririm.

Asus Rog Strix Go daha iyi.

Hangi açıdan hocam.
Performans açısından, ürün rahatlığından falan bahsetmiyorum. İki kulaklığın da siyah modelini kullanmış biri olarak söylerim ki, aralarında aman aman bir fark olmasa da Rog Strix Go daha iyi.

Performans açısından, ürün rahatlığından falan bahsetmiyorum. İki kulaklığın da siyah modelini kullanmış biri olarak söylerim ki, aralarında aman aman bir fark olmasa da ROG STRIX GO daha iyi.

Teşekkürler.

Performans açısından, ürün rahatlığından falan bahsetmiyorum. İki kulaklığın da siyah modelini kullanmış biri olarak söylerim ki, aralarında aman aman bir fark olmasa da Rog Strix Go daha iyi.
Hocam pedlerde yırtılma oldu mu bu kulaklıklarda?

Son düzenleme:
@raster hocam ikisi de yeni, daha 1,5 ay kadar oldu alalı. Bir tanesini ben, diğerini kardeşim kullanıyor ve şuana kadar sorun olmadı ped yırtılması veya soyulması gibi.

@raster hocam ikisi de yeni, daha 1,5 ay kadar oldu alalı. Bir tanesini ben, diğerini kardeşim kullanıyor ve şuana kadar sorun olmadı ped yırtılması veya soyulması gibi.
Peki hangisi dışarıya sesi daha az veriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…