ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti fanları hep dönüyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selamlar bu sorun aldığımdan beri var. Sorun demek ne kadar doğru gerçi bilmiyorum ama kafama takıldı. Normalde 60 derecenin üstüne çıktıktan sonra dönmeleri gerekmiyor mu? Kartın fanları boştayken dönüyor bir ayarı var mı?

Üstünde Gaming mode ve silence mode olarak değiştirebileceğim 2 BIOS ayarı var "silence mode" a mı almam gerekiyor?

Evet.
s1.PNG

Bilmiyorum ama en fazla 2-3 dakikalık iş zaten kapanıp açılması. Kapatıp yap, aklında kalmasın sonra.

Arkadaşın dediği gibi programdan da yapabilirsin. ASUS programlarını ihtiyacım olmadığı sürece tutmuyorum ben bilgisayarda. :D

Quiet BIOS modunda bile kart 65 derece, çok serin çalışıyor. Başka kartlarda Quiet BIOS modunda sıcaklıklar çok farkedebiliyor, 65 derece çalışan bir kart 75-76 derece çalışabiliyor. Bu arada bu sitedeki sıcaklık testleri herkesin kullanabileceği ortalama bir kasada yapılıyor, öyle önü mesh olan pahalı kasalarla yapılmıyor. 1 Saatlik stres testi sonuçları bunlar. Diğer sitelerde kartı 2 dakka test edip ''Bakın arkadaşlar bu kart buz gibi 50 derece çalışıyor'' demiyorlar. O yüzden özellikle bu sitedeki sıcaklık değerlerini atıyorum.
1660 Stirx.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı