ASUS ROG STRIX GTX 1660S 60 derece normal mi?

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım ASUS ROG STRIX GTX 1660 Super modeli. Valorant oyununda 55-60 derece ve 1400-1600 RPM arasında dönüyor. Boşta ise 28 derece ve 1000 RPM civarında dönüyor. Kasanın ön tarafı mesh bir yapıda ve 2 adet fan bulunmakta. Üst tarafı ise aynı şekilde mesh bir yapıda. Kasanın önünde ki fanlar 755 RPM de dönüyor. Sizce bu sıcaklık normal mi?

Ekran kartı: ROG-STRIX-GTX1660S-6G-Gaming
Kasa: MSI MAG Forge 100r.

Ben burada bir problem göremiyorum. İsterseniz MSI Afterburner'dan fan ayarını %100 yapabilirsiniz. Ya da kesin çözüm olarak kartı kullanmayabilirsiniz.
Aslında serin bile çalışıyor diyebiliriz
55-60 dereceyi boşta alanlar var. Burda ben de bir sorun göremiyorum.
Tamamdır arkadaşlar. Ben biraz bu konu da takıntılıyım da o yüzden sizlere sormak istedim.

Fanların boşta dönüyor olması garip onun dışında normal sıfır RPM özelliğine getirebilirsin. Önü kapalı Corsair 275R kasada (3+1 fan var), Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB ile genelde 60-65 derece civarı oynuyorum RPM 900 civarı. Valorant oynamadığım için kesin derece veremem ama Cyberpunk 2077 diyebilirim. Kasan temiz ve bakımlı kaldığı sürece bu seviye kartlarda 70 üzerini görmezsin ve altındaki her değer çok normal.

MAG Force 100R çok geniş bir kasa değil, ROG Strix soğutması güzel bir model ve normal rakamlar. 1660S ile 75+ derecede oynayanlar vardı burada Gamepower gibi leş kasalarda.

Fanların boşta dönüyor olması garip onun dışında normal sıfır RPM özelliğine getirebilirsin. Önü kapalı Corsair 275R kasada (3+1 fan var), Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB ile genelde 60-65 derece civarı oynuyorum RPM 900 civarı. Valorant oynamadığım için kesin derece veremem ama Cyberpunk 2077 diyebilirim. Kasan temiz ve bakımlı kaldığı sürece bu seviye kartlarda 70 üzerini görmezsin ve altındaki her değer çok normal.​
MAG Force 100R çok geniş bir kasa değil, ROG Strix soğutması güzel bir model ve normal rakamlar. 1660S ile 75+ derecede oynayanlar vardı burada Gamepower gibi leş kasalarda.​
Kasamın içi temiz ve her ay temizliyorum. Ekran kartının 2 fanı da dönüyor ve 1000 RPM biraz fazla geliyor bana yada bu değerler normal.​

Kasamın içi temiz ve her ay temizliyorum. Ekran kartının 2 fanı da dönüyor ve 1000 RPM biraz fazla geliyor bana ya da bu değerler normal.​

Değerler normal ve 1000 RPM fazla değil. Ben de kasamı temiz tutarım ve değerlerimi yazdım anormal bir durum yok. Yaz sıcağında bile 70 üzerine çıkmaz kasan bu verilerle yaslan arkana keyfini çıkar.

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım ASUS ROG STRIX GTX 1660 Super modeli. Valorant oyununda 55-60 derece ve 1400-1600 RPM arasında dönüyor. Boşta ise 28 derece ve 1000 RPM civarında dönüyor. Kasanın ön tarafı mesh bir yapıda ve 2 adet fan bulunmakta. Üst tarafı ise aynı şekilde mesh bir yapıda. Kasanın önünde ki fanlar 755 RPM de dönüyor. Sizce bu sıcaklık normal mi?

Ekran kartı: ROG-STRIX-GTX1660S-6G-Gaming
Kasa: MSI MAG Forge 100r.
Şükredin. Ben 1660Super ile oyunda 80 dereceden inemiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı