ömer faik Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 122 2 Aralık 2020 #41 3lackbess dedi: Link: Tıkla Genişletmek için tıkla... işlemcisi 10.nesil alınabilir gayet şık kaç ram göremedim tek kanal ise çift yapman lazım ben de öle yaptım Jellyfen dedi: Evet, aynı laptopu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... kral dönüş yapmanı bekliyorum
3lackbess dedi: Link: Tıkla Genişletmek için tıkla... işlemcisi 10.nesil alınabilir gayet şık kaç ram göremedim tek kanal ise çift yapman lazım ben de öle yaptım Jellyfen dedi: Evet, aynı laptopu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... kral dönüş yapmanı bekliyorum
3lackbess Kilopat Katılım 29 Temmuz 2018 Mesajlar 425 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Aralık 2020 #42 ömer faik dedi: işlemcisi 10.nesil alınabilir gayet şık kaç ram göremedim tek kanal ise çift yapman lazım ben de öle yaptım kral dönüş yapmanı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Sürekli stoğa girip tekrar tükendi yazıyor. Tek kanal 8GB ram var, alırsam zaten ilk işim 8gb ram eklemek olacak, tabi eğer alabilirsem.
ömer faik dedi: işlemcisi 10.nesil alınabilir gayet şık kaç ram göremedim tek kanal ise çift yapman lazım ben de öle yaptım kral dönüş yapmanı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Sürekli stoğa girip tekrar tükendi yazıyor. Tek kanal 8GB ram var, alırsam zaten ilk işim 8gb ram eklemek olacak, tabi eğer alabilirsem.
ömer faik Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 122 2 Aralık 2020 #43 3lackbess dedi: Sürekli stoğa girip tekrar tükendi yazıyor. Tek kanal 8GB ram var, alırsam zaten ilk işim 8gb ram eklemek olacak, tabi eğer alabilirsem. Genişletmek için tıkla... ozamn güzel olur ne kadara bu laptop
3lackbess dedi: Sürekli stoğa girip tekrar tükendi yazıyor. Tek kanal 8GB ram var, alırsam zaten ilk işim 8gb ram eklemek olacak, tabi eğer alabilirsem. Genişletmek için tıkla... ozamn güzel olur ne kadara bu laptop
3lackbess Kilopat Katılım 29 Temmuz 2018 Mesajlar 425 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Aralık 2020 #44 ömer faik dedi: ozamn güzel olur ne kadara bu laptop Genişletmek için tıkla... 9800TL nasıl fiyat sizce?
ömer faik dedi: ozamn güzel olur ne kadara bu laptop Genişletmek için tıkla... 9800TL nasıl fiyat sizce?
ömer faik Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 122 3 Aralık 2020 #45 güzel fiyat 3lackbess dedi: 9800TL nasıl fiyat sizce? Genişletmek için tıkla...
J Jellyfen Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 40 10 Aralık 2020 #46 ömer faik dedi: hocam size bir kaç soru sorsam nerden sorabilirim burayı mesgul etmesek.. Genişletmek için tıkla... Buradan sorabilirsiniz, foruma sık sık girmediğim için biraz geç cevap verebilirim.
ömer faik dedi: hocam size bir kaç soru sorsam nerden sorabilirim burayı mesgul etmesek.. Genişletmek için tıkla... Buradan sorabilirsiniz, foruma sık sık girmediğim için biraz geç cevap verebilirim.
ömer faik Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 122 11 Aralık 2020 #47 Jellyfen dedi: Buradan sorabilirsiniz, foruma sık sık girmediğim için biraz geç cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... telefonla baglayamadm bi türlü olmadı armaury create siz naptınız baglayabiliyo musunuz ? Jellyfen dedi: Buradan sorabilirsiniz, foruma sık sık girmediğim için biraz geç cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... termal macun hangisini kullandınız ve sıcaklıklar kaçtan kaça indi ? Son düzenleme: 11 Aralık 2020
Jellyfen dedi: Buradan sorabilirsiniz, foruma sık sık girmediğim için biraz geç cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... telefonla baglayamadm bi türlü olmadı armaury create siz naptınız baglayabiliyo musunuz ? Jellyfen dedi: Buradan sorabilirsiniz, foruma sık sık girmediğim için biraz geç cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... termal macun hangisini kullandınız ve sıcaklıklar kaçtan kaça indi ?
J Jellyfen Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 40 11 Aralık 2020 #48 ömer faik dedi: telefonla baglayamadm bi türlü olmadı armaury create siz naptınız baglayabiliyo musunuz ? termal macun hangisini kullandınız ve sıcaklıklar kaçtan kaça indi ? Genişletmek için tıkla... İlk aldığım vakit bağlayabilmiştim ancak 1 hafta sonra gelen güncelleme ile bağlantıyı sağlayamadım. ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum.
ömer faik dedi: telefonla baglayamadm bi türlü olmadı armaury create siz naptınız baglayabiliyo musunuz ? termal macun hangisini kullandınız ve sıcaklıklar kaçtan kaça indi ? Genişletmek için tıkla... İlk aldığım vakit bağlayabilmiştim ancak 1 hafta sonra gelen güncelleme ile bağlantıyı sağlayamadım. ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum.
ömer faik Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 122 12 Aralık 2020 #49 Jellyfen dedi: İlk aldığım vakit bağlayabilmiştim ancak 1 hafta sonra gelen güncelleme ile bağlantıyı sağlayamadım. ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam işlemci ve ekran kartı tam yükteyken sıcaklıklar kaçtan kaça indi ? Jellyfen dedi: İlk aldığım vakit bağlayabilmiştim ancak 1 hafta sonra gelen güncelleme ile bağlantıyı sağlayamadım. ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam sıcaklık degerlerini sölersen ben de öle yapcam Jellyfen dedi: Buradan sorabilirsiniz, foruma sık sık girmediğim için biraz geç cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... hocam sıcaklık degerlerini sölersen ben de öle yapcam Son düzenleme: 13 Aralık 2020
Jellyfen dedi: İlk aldığım vakit bağlayabilmiştim ancak 1 hafta sonra gelen güncelleme ile bağlantıyı sağlayamadım. ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam işlemci ve ekran kartı tam yükteyken sıcaklıklar kaçtan kaça indi ? Jellyfen dedi: İlk aldığım vakit bağlayabilmiştim ancak 1 hafta sonra gelen güncelleme ile bağlantıyı sağlayamadım. ASUS (Ouno) Yetkili servisine verdim, orada hangi marka koyulduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam sıcaklık degerlerini sölersen ben de öle yapcam Jellyfen dedi: Buradan sorabilirsiniz, foruma sık sık girmediğim için biraz geç cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... hocam sıcaklık degerlerini sölersen ben de öle yapcam
J Jellyfen Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 40 15 Aralık 2020 #50 ömer faik dedi: hocam işlemci ve ekran kartı tam yükteyken sıcaklıklar kaçtan kaça indi ? hocam sıcaklık degerlerini sölersen ben de öle yapcam hocam sıcaklık degerlerini sölersen ben de öle yapcam Genişletmek için tıkla... CPU 85 dereceye kadar, GPU sanırsam 75 dereceye kadar indi.
ömer faik dedi: hocam işlemci ve ekran kartı tam yükteyken sıcaklıklar kaçtan kaça indi ? hocam sıcaklık degerlerini sölersen ben de öle yapcam hocam sıcaklık degerlerini sölersen ben de öle yapcam Genişletmek için tıkla... CPU 85 dereceye kadar, GPU sanırsam 75 dereceye kadar indi.