ASUS ROG STRIX ımpact vs ASUS ROG kerıs

Bütçe
700

EASUN

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX G15 model laptop alacağım için uyumluluk açısından ASUS mouse almayı düşünüyorum ve 2 model arasında kaldım. Sizce hangisi alınır? Arada 150 TL fark var, sizce 150 TL daha fazla verilir mi?
ASUS Rog Kerıs Kablolu Optık Gamıng Mouse Sıyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Keris 3389 sensörlü impac modelinde 3327 var net olarak keris almalısın bu ikisi arasından.

İki sensör arasındaki farka bu listeden bakabilirsin.

Trendyol'dan alacaksan Nays kart kullan güzel bir geri ödeme kampanyası var ödediğin paranın bir kısmını geri veriyor.

Son düzenleme:
Hocam peki keris mi rival 3 mü sensei ten mi

Rival 3 sorunlu. Keris varken ise Sensei Ten almak pek akıllıca olmaz görüşüme göre.

İkisinin shapesine şuradan bakabilirsin.

Ayrıca keris Switch'leri lehim falan yapmadan değiştirme imkanı veriyor. Tıklama hissiyatı falan hoşuna gitmezse istediğin Switch'i alır takarsın.

(Farelerden birisin kötüleyip ötekisini gömmüyorum ikisi de iyi fareler)

Son düzenleme:
Ne demek biliyorsam cevap veririm hocam.
Hocam birkaç sorum olucak ta
1-yeni pc aldım ve bugun geldi freedos olarak. Açar açmaz bios ekranı açıldı ve işlemci sıcaklığı 60-65 arası dolanıyor du normal mi
2-deneme sürümü win 10 kuracağım ve sizce İnternetten ucuza lisans almalımıyım
3- fare olarak keris almayı düşünüyorum ama kulaklık olarak hala aradayım gamenote H2002d mi H2002p mi almalıyım 2002p de sanal da olsa 7.1 var ama 2002d nin de mik i çıkabiliyor sizce hangisi alınır
4- max 500 TL lik sağlam yazısı kolay kolay silinmeyecek ve rgb li klavye öneriniz var mı ?

Rog Strix impact
Rog keris tercih et hocam hem kablolu kablosuz kullanabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…