ASUS ROG STRIX laptopta Windows 11'e geçilmeli mi?

Yunussemre55

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
512 gb SSD
Ekran kartı
Rtx 3060
İşlemci
Amd ryzen 7 6800H
Selam herkese. Benim bir laptopum var yukarıda bazı bilgileri yazıyor. Eğer öğrenmek istediğiniz başka bilgisi varsa sorabilirsiniz. Çünkü soracağım soru ile alakası olabilir. Benim sorum bu laptopu (ASUS ROG strix) yaklaşık 9 ay önce aldım ve Windows 10 Pro kurdum. Satıcı öyle öneriyordu. Fakat artık herkes Windows 11'in düzeldiğinden bahsediyor. Bilgisayarım da uzun zamandır Windows 11'e geçmem için yalvarıyor. Ama ben şu an Windows 10'dan memnun olduğum için hem de Windows 11'e çoğu kişi ön yargılı yaklaştığı için geçmedim. Uzun tatillerde oyun oynayan birisiyim ve mühendislik okuduğum için hem yazılım programları hem de SolidWorks gibi ağır uygulamalar kullanıyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Yoksa şu anki hali ile devam mı etmeliyim? Bu konuda tecrübeli kişiler cevap verirse sevinirim. Cevabın uzun olması sorun değil seve seve okurum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

Ben Windows 11 de 10 da kullandım 11 de Pro'yu.
Önermiyor laptop üreticileri sürücülere sıkıntı olabilirmiş diyorlar bilemem ne kadar doğru ama bence artık 11 Home'a geçiş yapılmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı