Çözüldü ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB LCD 360mm sızdırma yapabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SingleMove

Decapat
Daha fazla  
Daha önce hiç sıvı soğutma kullanmadım. Şu an R7 7800x3D'li bir sisteme geçeceğim için sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Sıvı soğutmanın riskleri nelerdir? Sızıntı yapar mı? Yaparsa nasıl anlarım ve ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Böyle şeyler custom sıvı soğutmaların yanlış montajı sonucu yaşanabilir. AiO'larda bu tür durumlar yaşanmaz. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.
Sizin aldığınız ürün AiO yani All in One demek. Radyatör, pompa, borular ve fanlar direkt tek ürün olarak geldiğinden öyle deniyor. Bu sıvı soğutmalarda sızıntı olmaz.
Böyle şeyler custom sıvı soğutmaların yanlış montajı sonucu yaşanabilir. AiO'larda bu tür durumlar yaşanmaz. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.
Sizin aldığınız ürün AiO yani All in One demek. Radyatör, pompa, borular ve fanlar direkt tek ürün olarak geldiğinden öyle deniyor. Bu sıvı soğutmalarda sızıntı olmaz.

Son düzenleme:
Çözüm
Sızıntı dışında başka herhangi bir riskleri falan var mı?

Son düzenleme:

Farkındayım zaten ama ASUS ROG dizmeye çalışıyorum elimden geldiğince bir tık marka takıntısı. Cevabınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…