eray123009
Megapat
- Makaleler
- 1
Ne kadar süre kullandınız?
Kullanıyorum şu an The Last of Us da çok faydasını gördüm 16 GB RAM'ın. NVIDIA lar patladı.
Ne kadar süre kullandınız?
Hangisini kullanıyorsunuz?Kullanıyorum şu an The Last of Us da çok faydasını gördüm 16 GB RAM'ın. NVIDIA lar patladı.
6800xt stok 6900xt den bir tik daha iyi. turbo ile 2360mhzHangisini kullanıyorsunuz?
Herhangi bir memnun olmadığınız durum oldu mu acaba?6800xt stok 6900xt den bir tik daha iyi. turbo ile 2360mhz
Var kasam biraz küçük hortum lar dışarı taşıyor yan kapağı itiyor kapat takmadan kullanıyorum. Genelde fanlar çalışmıyor. Ama çalıştığında sesli çalıyor.Herhangi bir memnun olmadığınız durum oldu mu acaba?
Herhangi bir memnun olmadığınız durum var mıydı?
Ne kadar süredir kullanıyordunuz?Var kasam biraz küçük hortum lar dışarı taşıyor yan kapağı itiyor kapat takmadan kullanıyorum. Genelde fanlar çalışmıyor. Ama çalıştığında sesli çalıyor.
1 ay oldu daha uzun süre kullanan arkadaşlar varsa onları dinlemek isterim.Ne kadar süredir kullanıyordunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.