Keychron K2 HE alınır mı?

leicestersfinest

Femtopat
Merhaba, başlıkta ismi yazan ürünü almayı düşünüyorum bir süredir. Mekanik klavyelerin hem sesli olması hem de istediğim kompaktlıkta bir mekanik klavye bulamadığım için manyetiklere yönelmeye karar verdim. Oynadığım oyunlar da genelde FPS vs. olduğu için düşük gecikmeli bir klavyeye ihtiyacım var haliyle. (şu an laptop klavyesi kullanıyorum, 110Ms'lere falan kadar çıkıyor gecikmesi latency testlerde)

Yabancı kaynaklarda Keychron'ı çok övüyorlar, özellikle bu modeli. Hem 2.4G kullanma özelliği (kablolu istemiyorum çünkü masamda ona yetecek alan yok) hem de Türkçe Q dizilimi ile gelmesi bu modele olan ilgimi daha da arttırdı. Sizce bu klavye alınır mı? Alternatif modeller de önerebilirsiniz aynı bütçe bandında, mekanik veya manyetik fark etmez ama mekaniklere yukarıda yazdığım sebeplerden ötürü biraz daha uzağım.

Ürünün linki: Keychron K2 HE Special Edition Gaming Klavye

Hocam klavyelerin iPhone'u gibi bir şey bazı ürünleri. Hepsi değil ama bazı serileri malzeme ve kalite olarka üst düzey. Ama muadillerinden 2 kat daha fazla harcamaya değmez. Eğer marka ve biraz da görsel tutkunuz yoksa muadilleri de işinizi rahatlıkla görür ve paranız cebinizde kalır.

Hocam klavyelerin iPhone'u gibi bir şey bazı ürünleri. Hepsi değil ama bazı serileri malzeme ve kalite olarka üst düzey. Ama muadillerinden 2 kat daha fazla harcamaya değmez. Eğer marka ve biraz da görsel tutkunuz yoksa muadilleri de işinizi rahatlıkla görür ve paranız cebinizde kalır.
Hocam marka tutkum hiç yok, olsa büyük markaların ürünlerine yönelirdim zaten. Ama klavyeler konusunda çok fazla bilgim yok, yıllardır harici klavye kullanmadım öyle diyeyim. Bu kalitede, daha düşük bütçeli muadilleri varsa elbet önerilere açığım.

BU var mesela hocam aynı tuş adedi ve düzeninde. Ayrıca ses veya başka şeyleri de kontrol ettiğiniz tekerlek de gayet kullanışlı oluyor.

BU var mesela hocam aynı tuş adedi ve düzeninde. Ayrıca ses veya başka şeyleri de kontrol ettiğiniz tekerlek de gayet kullanışlı oluyor.
Güzel duruyor hocam bu ama klavyenin full siyah olması önceliğim maalesef, çünkü bütün sistemim siyah ve başka bir renkle bozmak istemiyorum.

Bu modeli de görmüştüm bazı yerlerde önerilen olarak, buna ne dersiniz? AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Güzel duruyor hocam bu ama klavyenin full siyah olması önceliğim maalesef, çünkü bütün sistemim siyah ve başka bir renkle bozmak istemiyorum.

Bu modeli de görmüştüm bazı yerlerde önerilen olarak, buna ne dersiniz? AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
HOcam %60 farklı %75 farklı klavyeler. BU da fena değildir ama bu sadece oyuna odaklı. Eğer gündelik olarak da kullanacaksanız F tuşları ve ok tuşları olanlar çok daha kullanışlı. Bu arada keycaps değiştirme gibi bir şey de yapabilirsiniz. Çok zor değil. Ben de klavye aldığımda kendi keycaps setimi takıyorum mesela.

Harfler saydam degil, isiklandirma efektif kalmiyor. Ben aldim, kullanmiyorum Keychron bu sebeple.
RGB zaten kullanmayı sevmiyorum hocam genel olarak, gece karanlığında da tuşları görmeme ihtiyacım olmuyor tuşların yerlerini ezbere bildiğim için. Bu modeli beğenmemin iki ana sebebi Türkçe Q olması ve kablosuz 2.4G desteği bulunması oldu ama aynı bütçe aralığında veya aynı kalitede daha düşük bütçede modeller varsa önerilerinize açığım daima.

HOcam %60 farklı %75 farklı klavyeler. BU da fena değildir ama bu sadece oyuna odaklı. Eğer gündelik olarak da kullanacaksanız F tuşları ve ok tuşları olanlar çok daha kullanışlı. Bu arada keycaps değiştirme gibi bir şey de yapabilirsiniz. Çok zor değil. Ben de klavye aldığımda kendi keycaps setimi takıyorum mesela.
Hocam peki mekanik alternatif olarak şu modele ne dersiniz? Biraz daha düşük bütçeli ve latency testlerde iyi sonuçlar almış daha pahalı muadillerine göre. MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)

RGB zaten kullanmayı sevmiyorum hocam genel olarak, gece karanlığında da tuşları görmeme ihtiyacım olmuyor tuşların yerlerini ezbere bildiğim için. Bu modeli beğenmemin iki ana sebebi Türkçe Q olması ve kablosuz 2.4G desteği bulunması oldu ama aynı bütçe aralığında veya aynı kalitede daha düşük bütçede modeller varsa önerilerinize açığım daima.

Hocam peki mekanik alternatif olarak şu modele ne dersiniz? Biraz daha düşük bütçeli ve latency testlerde iyi sonuçlar almış daha pahalı muadillerine göre. MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)

X75 güzel klavye alabilirsin.

Cogu kisi ezbere biliyordur zaten tuslari, mesele ucuz gorunmesi keycap'lerin.

Ben V6 alip begenmedim dedigim gibi. Aslinda PBT Keycaps
gibi custom key siparis edilerek asilabilecek bir problem ama zamanim yok ugrasmaya.

TR de var mi ve yakin fiyatli mi bilmiyorum ama benim tavsiyem sade konfigure edilmis k70 ya da Das Keyboard olurdu. Her ikisi de kullandigim en iyi klavyeler. Zevk meselesi tabi, oneri yalnizca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı