bastila
Hectopat
- Makaleler
- 1
Geçen haftalarda bir konu açmıştım sistem toplamak için fakat o zaman alamamıştım yılbaşı indirimlerini bekliyordum fakat şu an İtopyada indirim var ve ben sistem için parçaları belirledim sizlerin fikrini almak istiyorum birbirleriyle uyumu ve nasıl olduğu hakkında. Bütçem 5000 TL civarıdır ve 1080 p oyunculuk için topluyorum beni senelerce götürsün uzun ömürlü olsun.
Ryzen5 2600
Samsung Evo 860 500 GB
B450 GAMING Plus Max
Corsair Delta RGB 550W
Corsair 2x8 3200MHz vengane
ASUS ROG STRIX OC 1660 Ti
Toplam: 5214 TL İtopya fiyatıdır. Elimden geldiğince kaliteli bileşenler olsun istedim yoksa diğerlerinden kısıp ekran kartını 2060 alabileceğimi biliyorum fakat onunda iyi modelleri pahalı oluyor ve aradaki FPS farkında aradaki fiyat farkı değmiyor diye düşünüyorum.
Eğer yılbaşında daha iyi fiyatlara düşecekse bekleyebilirim. Vatan KDV indirimlerinde çok uygun fiyatlara düşüyor ama muhteşem cumayı kaçırdım yılbaşında o tarz bir indirim gelir mi sizce?
Ryzen5 2600
Samsung Evo 860 500 GB
B450 GAMING Plus Max
Corsair Delta RGB 550W
Corsair 2x8 3200MHz vengane
ASUS ROG STRIX OC 1660 Ti
Toplam: 5214 TL İtopya fiyatıdır. Elimden geldiğince kaliteli bileşenler olsun istedim yoksa diğerlerinden kısıp ekran kartını 2060 alabileceğimi biliyorum fakat onunda iyi modelleri pahalı oluyor ve aradaki FPS farkında aradaki fiyat farkı değmiyor diye düşünüyorum.
Eğer yılbaşında daha iyi fiyatlara düşecekse bekleyebilirim. Vatan KDV indirimlerinde çok uygun fiyatlara düşüyor ama muhteşem cumayı kaçırdım yılbaşında o tarz bir indirim gelir mi sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: