ASUS ROG STRIX OC 1660 Ti sistem toplama

bastila

Hectopat
Makaleler
1
Geçen haftalarda bir konu açmıştım sistem toplamak için fakat o zaman alamamıştım yılbaşı indirimlerini bekliyordum fakat şu an İtopyada indirim var ve ben sistem için parçaları belirledim sizlerin fikrini almak istiyorum birbirleriyle uyumu ve nasıl olduğu hakkında. Bütçem 5000 TL civarıdır ve 1080 p oyunculuk için topluyorum beni senelerce götürsün uzun ömürlü olsun.

Ryzen5 2600
Samsung Evo 860 500 GB
B450 GAMING Plus Max
Corsair Delta RGB 550W
Corsair 2x8 3200MHz vengane
ASUS ROG STRIX OC 1660 Ti

Toplam: 5214 TL İtopya fiyatıdır. Elimden geldiğince kaliteli bileşenler olsun istedim yoksa diğerlerinden kısıp ekran kartını 2060 alabileceğimi biliyorum fakat onunda iyi modelleri pahalı oluyor ve aradaki FPS farkında aradaki fiyat farkı değmiyor diye düşünüyorum.

Eğer yılbaşında daha iyi fiyatlara düşecekse bekleyebilirim. Vatan KDV indirimlerinde çok uygun fiyatlara düşüyor ama muhteşem cumayı kaçırdım yılbaşında o tarz bir indirim gelir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar bu kadar düşer mi bilemeyiz. Sistem iyi görünüyor. Bence hazır alabiliyorken alın.

Ekran kartını 1660 super yapıp işlemciyi r5 3600'e yükseltirseniz daha iyi performans alırsınız diye düşünüyorum. Zaten 1660 ti ile 1660 super arasında birkaç fps fark var sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemin çok güzel fakat alırken itopyadan kesin ama kesin alma eğer bir sıkıntı çıkarsa bittiğin gündür söylüyeyim.İnce hesapa felan bak vatana bak üstüne para ver ama itopyadan alma.

Ekran kartını 1660 super yapıp işlemciyi r5 3600'e yükseltirseniz daha iyi performans alırsınız diye düşünüyorum. Zaten 1660 ti ile 1660 super arasında birkaç fps fark var sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bunu düşünüyordum arada 3-5 fps fark oluyor az bir oc ile geçiyor bile muhtemelen böyle yapacağım teşekkürler.Peki ekran kartında model öneriniz var mı ? Msi gaming x modeli hoş duruyor marka olarak anakart ile de aynı olur ne dersiniz ?
Sistemin çok güzel fakat alırken itopyadan kesin ama kesin alma eğer bir sıkıntı çıkarsa bittiğin gündür söylüyeyim.İnce hesapa felan bak vatana bak üstüne para ver ama itopyadan alma.
Açıkçası uzun süredir birikim yapıyorum ve gerçekten bir aksilik durumunda mağdur olup günlerce uğraşmak istemiyorum ailemde pek sıcak bakmadı internet'ten yüksek bir fiyatta alışverişe artık vatan bilgisayar'ın yılbaşı indirimini bekleyeceğim evime çok yakın ve direk muhattap olabileceğim bir yer.

Bende bunu düşünüyordum arada 3-5 fps fark oluyor az bir oc ile geçiyor bile muhtemelen böyle yapacağım teşekkürler.Peki ekran kartında model öneriniz var mı ? Msi gaming x modeli hoş duruyor marka olarak anakart ile de aynı olur ne dersiniz ?

Açıkçası uzun süredir birikim yapıyorum ve gerçekten bir aksilik durumunda mağdur olup günlerce uğraşmak istemiyorum ailemde pek sıcak bakmadı internet'ten yüksek bir fiyatta alışverişe artık vatan bilgisayar'ın yılbaşı indirimini bekleyeceğim evime çok yakın ve direk muhattap olabileceğim bir yer.
En mantıklısı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı