ASUS'un ROG STRIX GTX 1660 Ti için sistem toplama

OrkunNS

Centipat
Elimde ASUS'un ROG STRIX modeli 1660 Ti ekran kartı var ve Aura Sync destekliyor. Anakart olarak da MSI Tomahawk Max almayı planlıyorum.

Bu şekilde bir sitem oluştursam başlıkda da yazdığım iki teklonoji den birini kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi iki teknoloji?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elimde ASUS'un ROG STRIX modeli 1660 Ti ekran kartı var ve Aura Sync destekliyor. Anakart olarak da MSI Tomahawk Max almayı planlıyorum.

Bu şekilde bir sitem oluştursam başlıkda da yazdığım iki teklonoji den birini kullanabilir miyim?
Asus ekran kartı Msi anakart kullanıyorum. Anakartımı Aura görüyor kasamın RGB fanlarını ise Mystic Light görüyor.

İkisini aynı anda kullanırsan yazılımların çakışma ihtimali var.
Mystic light kullanabilirsin anakartın ile daha uyumlu olur.
cevabın için teşekkür ederim bl sorum daha olcak şu rgb fanları rgb ramlerl ekran kartının rgb sini vs tum rgb yerleri aynı renk de yanmasını uyumlu olmasını sağlamam için neye ihtiyacım var asus 1660 ti ın yanında bildiğin bir bileşen önerdiğin bir şey var mı?

Fan ARGB bağlantısının anakarta yapılması ve RAM RGB'sinin Mystic light desteklemesi yeterli.
Ama MSI anakart ve Asus ekran kartı ile renkler tam ayarlanmıyor sıcaklıklığına göre yanıyor.

Ekran kartını MSI Gaming X tercih edersen daha iyi olur.

Fan ARGB bağlantısının anakarta yapılması ve RAM RGB'sinin Mystic light desteklemesi yeterli.
Ama MSI anakart ve Asus ekran kartı ile renkler tam ayarlanmıyor sıcaklıklığına göre yanıyor.

Ekran kartını MSI Gaming X tercih edersen daha iyi olur.
O zaman bu işi unutayım olmasa da olur asus ekran kartı almıştım önceden alırken de gaming x modeli aklımda kalmıştı ama asus aldım gene dedigin gibi ayarlarım ben olduğu kadar. Teşekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı