Erendiyebiri
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, forumda yeniyim. Yeni bir sistem topladım ve çok bilgili olmadığımdan sorun olduğunu düşündüğüm bir durumu sizlerle paylaşmak istedim, yardımcı olabilirseniz fazlasıyla sevinirim. Öncelikle sistemimde bu konuyla alakalı olabileceğini düşündüğüm patçalar şunlar;
-Anakart: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING.
-Işlemci: AMD Ryzen 5 3600X.
-Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060 s OC.
Ekran kartım için FurMark testi yaptım, internetten baktığımda kartın maksimum sıcaklık değerinin 89 derece olabileceği yazıyordu ve benim test sonucumda 80-81 derece civarlarında dolaştığını gördüm fan değeri de 51% idi bu sıcaklıklarda. Benim gördüğüm değer kartın maksimum sıcaklığına çok yakın acaba burada mevcut bir sorun veya yapılması gereken bir ayar mı var?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim,
Eren.
-Anakart: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING.
-Işlemci: AMD Ryzen 5 3600X.
-Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060 s OC.
Ekran kartım için FurMark testi yaptım, internetten baktığımda kartın maksimum sıcaklık değerinin 89 derece olabileceği yazıyordu ve benim test sonucumda 80-81 derece civarlarında dolaştığını gördüm fan değeri de 51% idi bu sıcaklıklarda. Benim gördüğüm değer kartın maksimum sıcaklığına çok yakın acaba burada mevcut bir sorun veya yapılması gereken bir ayar mı var?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim,
Eren.