ASUS ROG Strix RTX 2070 8G Alınır mı?

Eray123567

Centipat
Arkadaşlar başlıkta yazdığım ekran kartını almaya karar verdim ama bundan daha iyi, daha fazla FPS veren bir 2070 var mıdır?
Cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta yazdığım ekran kartını almaya karar verdim ama bundan daha iyi, daha fazla FPS veren bir 2070 var mıdır?
Cevap verirseniz sevinirim.
Şimdi 3-4 ay içerisinde 2070 Super'lerin 2070'lerin fiyatını alacağını düşünürsek en mantıklısı, RX 5700XT almak gibi geliyor. En azından değer kaybetmiyor. 2070 ile 2070 Super'lerin fiyatları total'de aynı ancak malum Türkiye şartlarından dolayı (satıcılar ellerindeki RTX 2070 stoklarını bitirmek zorunda onları da anlıyorum.) absürt fiyatlara sahip.

Şimdi 3-4 ay içerisinde 2070 Super'lerin 2070'lerin fiyatını alacağını düşünürsek en mantıklısı, RX 5700XT almak gibi geliyor. En azından değer kaybetmiyor. 2070 ile 2070 Super'lerin fiyatları total'de aynı ancak malum Türkiye şartlarından dolayı (satıcılar ellerindeki RTX 2070 stoklarını bitirmek zorunda onları da anlıyorum.) absürt fiyatlara sahip.
Ben öyle düşünmüyorum 2070 fiyatları düşücek ve tahminim ve teknoloji kanalları vs. bunların da tahminleri bu şekilde 4500 - 5000 lira gibi çıkış fiyatları olucak ülkemizde ve 2070 fiyatları düşücek bende Msi rtx 2070 gaming veya gaming z modelini alıcam super modelini bekliyorum beklemekten zarar gelmez bence

Ben öyle düşünmüyorum 2070 fiyatları düşücek ve tahminim ve teknoloji kanalları vs. bunların da tahminleri bu şekilde 4500 - 5000 lira gibi çıkış fiyatları olucak ülkemizde ve 2070 fiyatları düşücek bende Msi rtx 2070 gaming veya gaming z modelini alıcam super modelini bekliyorum beklemekten zarar gelmez bence
Tabiki de 2700'lerin fiyatı düşecek. Düşmek zorunda, Super ile fiyatları aynı nasıl düşmesin ki? Super'den daha kötü ve Super ile aynı fiyatta. Yani satılmak zorundalar. Ancak düşse düşse 3000 lira bandına düşer daha düşüğünü göremez. Çünkü karta talep var, talep olduğu sürece de fiyatları aynı seviyelerde seyredecektir. 3-4 ay sonra Super'ler 4000 lira bandına gelir (Ki bu durumda bile RTX 2080 almak daha mantıklı.) 6-7 ay sonra ancak 3500 liraya RTX 2070 Super'leri görmeye başlarız. Ancak artık iş işten geçmiş olur. Bu yüzden düz RTX 2070 almak yerine 6-7 ay da beklemek istemiyorsanız RX 5700XT öneriyorum. Hem daha fazla performanslı hem de daha düşük fiyatla satılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı