ASUS ROG STRIX RTX 2070 OC PSU önerisi

Cankut Taş

Centipat
Herkese merhabalar. Birkaç gün içerisinde yeni bir sistem toplayacağım. Sistemim:

ASUS ROG STRIX RTX 2070 OC
Ryzen 7 2700X işlemci
ASUS TUF X470 anakart
Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz RAM
Corsair MP300 M.2 SSD

Bu sistem için en uygun PSU ne olabilir? STRIX için en az 550W kullanın diyorlar fakat %20 şebeke kaybını da hesaba katarsak 650W mı, yoksa 700W mı uygun olur?

Not: Ufak bir soru daha, Corsair üzerinde NVMe yazıyor ama port olarak M.2 2280 forma sahip. Anakart üzerindeki 2X M.2 port SATA ve PCI. SSD üzerinde çift çentik var, fakat anakarttaki M.2 slotunda tek çentik. Bu M.2 SSD düzgün çalışabilir, değil mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Sharkoon SHP650 kullanıyorum. Öneririm. 300 liraya bile bulabilirsiniz. Ayrıca anakartınızda ki SSD uyumu NVMe. Yani uzun bir güç için çentik ve veri için 1 çentik. Ortada güç için büyük çentik sağda solda küçük çentik olana sata m.2 diyorlar diye biliyorum. Ona göre uyumlu almanız gerekir.

Ben Sharkoon SHP650 kullanıyorum. Öneririm. 300 liraya bile bulabilirsiniz. Ayrıca anakartınızda ki SSD uyumu NVMe. Yani uzun bir güç için çentik ve veri için 1 çentik. Ortada güç için büyük çentik sağda solda küçük çentik olana sata m.2 diyorlar diye biliyorum. Ona göre uyumlu almanız gerekir.
80+ verimliliği olmasına dikkat edin ve hiç bilinmeyen ya da çin yapımı bi güç kaynağı almayın yeter . Bilindik markalar işinizi görcektir . En az 600 Watt olmasına dikkat edin . Bu arada ekran kartı , anakart ve işlemcimiz aynı : )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı