ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC Edition nasıl overclock yapılır?

arcturussa

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC ekran kartim var. Ekran kartim fabrika cikisli overclocked fakat ben bu overclocked ayarlari nasıl yapacagimi bilmiyorum. Overclocku yapma amacim islemcimle tam uyusmamasi.

Uyuşmamaktan kastın darboğaz mı? 3070 Ti'a darboğaz yapan işlemci görmedim ben. ASUS GPU Tweak 3 ile OC yapabilirsin ekran kartına.

Dediğim gibi ASUS GPU Tweak 3 ile ekran kartınıza OC yapabilirsiniz. Merakımdan soruyorum da işlemciniz nedir?

Dediğim gibi ASUS GPU Tweak 3 ile ekran kartınıza OC yapabilirsiniz. Merakımdan soruyorum da işlemciniz nedir?
i7-12700F. Darbogaz testi yaptigimda %12 lik bir oran gördüm ondan oc yapmak istiyorum belki darbogaz azalir diye.

i7-12700F. Darbogaz testi yaptığımda %12'lik bir oran gördüm ondan OC yapmak istiyorum belki darbogaz azalir diye.

Siz doğru bir test uyguladığınıza emin misiniz? 12700k ile 3070 darboğaz olmaz iken 12700F ile 3070 Ti nasıl darboğaz yapabiliyor olabilir? İşlemci darboğazını anlarım ama ekran kartınının darboğaz yapması çok zor.

Hocam site varya bitane darbogaz testi icin orada öyle yaziyordu.

Hocam site var ya bir tane darbogaz testi icin orada öyle yaziyordu.

Öyle sitelere çok güvenmeyin hocam oyundan oyuna yaptığınız işe göre darboğaz hep değişkenlik gösterir. İşlemciniz ekran kartını yeterince besler merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…