Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Aralık 2022 #21 dEvil01 dedi: 1080p bir stres testi yapmasını istedim ve bu SS i attı. Genişletmek için tıkla... 3 dakika için hala yüksek. Ayrıca bendebilirim 0X MSAA yapıp test atmayı 8X yapsa da görelim
dEvil01 dedi: 1080p bir stres testi yapmasını istedim ve bu SS i attı. Genişletmek için tıkla... 3 dakika için hala yüksek. Ayrıca bendebilirim 0X MSAA yapıp test atmayı 8X yapsa da görelim
dEvil01 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 404 15 Aralık 2022 #22 Phanzox dedi: 3 dakika için hala yüksek. Ayrıca bendebilirim 0X MSAA yapıp test atmayı 8X yapsa da görelim Genişletmek için tıkla... Hocam gelince bir de ben test edeyim buraya tekrar yazayım isterseniz.
Phanzox dedi: 3 dakika için hala yüksek. Ayrıca bendebilirim 0X MSAA yapıp test atmayı 8X yapsa da görelim Genişletmek için tıkla... Hocam gelince bir de ben test edeyim buraya tekrar yazayım isterseniz.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Aralık 2022 #23 dEvil01 dedi: Hocam gelince bir de ben test edeyim buraya tekrar yazayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz kart geldiğinde.
dEvil01 dedi: Hocam gelince bir de ben test edeyim buraya tekrar yazayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz kart geldiğinde.
dEvil01 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 404 15 Aralık 2022 #24 Phanzox dedi: Yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz kart geldiğinde. Genişletmek için tıkla... Şeyi demek istiyorum şu anki test sonuçları çok mu kötü? Ben mining yapmayacağım sadece oyun oynayacağım.
Phanzox dedi: Yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz kart geldiğinde. Genişletmek için tıkla... Şeyi demek istiyorum şu anki test sonuçları çok mu kötü? Ben mining yapmayacağım sadece oyun oynayacağım.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 15 Aralık 2022 #25 dEvil01 dedi: Arkadaşlar 1300 TL'ye RX 470 aldım ve kargoda şu an gelmesini bekliyorum. Sizce 1300 TL eder mi? (Param Güvende ile 1500 ödedim.) Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla eder hocam.
dEvil01 dedi: Arkadaşlar 1300 TL'ye RX 470 aldım ve kargoda şu an gelmesini bekliyorum. Sizce 1300 TL eder mi? (Param Güvende ile 1500 ödedim.) Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla eder hocam.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Aralık 2022 #26 dEvil01 dedi: Şeyi demek istiyorum şu anki test sonuçları çok mu kötü? Ben mining yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle söyleyeyim 720p testte dört buçuk dakikada 87 dereceyi görmüş bir karttan pek hayır geleceğini düşünmüyorum. Mirza Kaplan dedi: Rahatlıkla eder hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam test fotoğraflarına baktınız mı?
dEvil01 dedi: Şeyi demek istiyorum şu anki test sonuçları çok mu kötü? Ben mining yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle söyleyeyim 720p testte dört buçuk dakikada 87 dereceyi görmüş bir karttan pek hayır geleceğini düşünmüyorum. Mirza Kaplan dedi: Rahatlıkla eder hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam test fotoğraflarına baktınız mı?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 15 Aralık 2022 #27 Phanzox dedi: Hocam şöyle söyleyeyim 720p testte dört buçuk dakikada 87 dereceyi görmüş bir karttan pek hayır geleceğini düşünmüyorum. Hocam test fotoğraflarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam onları şimdi gördüm fazla yüksek gibi haklısınız.
Phanzox dedi: Hocam şöyle söyleyeyim 720p testte dört buçuk dakikada 87 dereceyi görmüş bir karttan pek hayır geleceğini düşünmüyorum. Hocam test fotoğraflarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam onları şimdi gördüm fazla yüksek gibi haklısınız.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 15 Aralık 2022 #28 dEvil01 dedi: Şeyi demek istiyorum şu anki test sonuçları çok mu kötü? Ben mining yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Test sonuçları aşırı kötü değil ama 75 derece olması gereken yerde 85 derece. Macunu ne kullandığı, fanı düzgün montajlaması, kasanın hava akışı önemli. Gelince test yaparsınız ve macunu kontrol edersiniz düzgün sürülmemiş olabilir.
dEvil01 dedi: Şeyi demek istiyorum şu anki test sonuçları çok mu kötü? Ben mining yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Test sonuçları aşırı kötü değil ama 75 derece olması gereken yerde 85 derece. Macunu ne kullandığı, fanı düzgün montajlaması, kasanın hava akışı önemli. Gelince test yaparsınız ve macunu kontrol edersiniz düzgün sürülmemiş olabilir.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 15 Aralık 2022 #29 dEvil01 dedi: Şeyi demek istiyorum şu anki test sonuçları çok mu kötü? Ben mining yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... İptal et test sonuçları çok kötü.
dEvil01 dedi: Şeyi demek istiyorum şu anki test sonuçları çok mu kötü? Ben mining yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... İptal et test sonuçları çok kötü.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Aralık 2022 #30 Mr. Falcon dedi: İptal et test sonuçları çok kötü. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez ancak test ediyim derken karta zarar verirse iade iptal olabilir.
Mr. Falcon dedi: İptal et test sonuçları çok kötü. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez ancak test ediyim derken karta zarar verirse iade iptal olabilir.