ASUS ROG STRIX RX 560 ekran kartı alınır mı?

Bütçe
3000-3600
2. el güvenilir online mağaza derken ne demek istediğinizi tam anlayamadım. 2. el online mağaza olarak en güvenilir sahibinden olabilir, istediğiniz fiyata bulamazsanız letgo da alternatif. Bir de benden tavsiye ekran kartını alacağınız kişi kartı ilk sahibi mi öğrenin ve satıcının bilgisayarcı olmadığına dikkat edin. Çünkü kusura bakmayın biraz genelleme yapıyorum ancak bu da bir gerçek, genel olarak çıkma parçaları tamir edip 2. el olarak satıyorlar.

Mesela örnek olarak bu denilebilir. Ekran kartının sahibi internet cafe işletiyor. Söylediklerine doğru ya da yalan diyemem, sizin inisiyatifinize kalmış.

Bir başka örnek bu satıcı ekran kartının ilk sahibi gibi duruyor. Sanırım garantisi de devam ediyor.
Hocam, güzel duruyorlar lakin İstanbul bana uzak ve benim taraflarımda kart satan bulamadım. Sıfır RX 6500 XT almak mantıklı duruyor ama hiç PowerColor RX 6500 XT ile alakalı YouTube videosu göremedim ya da bulamadım. XFX'de sıcak çalıştığını gördüm. Bayağıdır bekliyorum o yüzden çok çekingem var. Site olarak demek istediğim 2. el olup ama test yapılıp güvenilir satan gibi bir yerdi. Peki hangi RX 6500 XT modeline daha çok güvenmeliyim hocam?

Şimdi gördüğüm video da PowerColor RX 6500 XT, Withcer 3'de 105 derecede çalışıyordu. Sanırım XFX model almak daha mantıklı.

Hocam kesin olarak PowerColor yüksek dereceler de çalışıyor denilmiyor ama sizi bilmem ama benim gözümde XFX daha kaliteli bir markadır. Yerinizde olsam XFX'i tercih ederdim.

Bu siteler kesin güvenilir midir? PowerColor markasını pek duymadım ama sıcaklık değerlerinde XFX'e göre daha iyiydi.

Zaten 60-70W tüketen kart. Hangi marka olursa olsun sıcaklık çok iyi düzeyde olacaktır. Bu kadar giriş seviyesinde markanın neredeyse önemi yok. PowerColor üzmez. Hatta AMD tarafında en kral model birçok kişiye göre PowerColor Red Devil'dir. Yani tecrübeli marka.

Şimdi gördüğüm video da PowerColor RX 6500 XT, Witcher 3'te 105 derecede çalışıyordu. Sanırım XFX model almak daha mantıklı.

XFX biraz daha iyi ancak PowerColor'un 105 derecede çalışmasının hiçbir şekilde imkanı yok.

Zaten 60-70W tüketen kart. Hangi marka olursa olsun sıcaklık çok iyi düzeyde olacaktır. Bu kadar giriş seviyesinde markanın neredeyse önemi yok. PowerColor üzmez. Hatta AMD tarafında en kral model birçok kişiye göre PowerColor Red Devil'dir. Yani tecrübeli marka.

XFX biraz daha iyi ancak PowerColor'un 105 derecede çalışmasının hiçbir şekilde imkanı yok.
Kusura bakmayın hocam. Benim aptallığıma geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bu videoyu referans aldım sadece. Belki celsius'dur tabii ne kadar fark eder bilmem sol tarafta 57 yazıyormuş kusura bakmayın.
93848484.jpg

Kusura bakmayın hocam. Benim aptallığıma geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bu videoyu referans aldım sadece. Belki celsius'dur tabii ne kadar fark eder bilmem sol tarafta 57 yazıyormuş kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 1675858

Estağfurullah hocam yanlış görmüş olabilirsiniz. 106 derece hot spot sıcaklığı. Çipteki en sıcak noktanın sıcaklığı diye biliyorum. 106 derece hot spot için normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı