ASUS ROG STRIX RX 5600XT vs MSI RX 5600XT Gaming X

Attığım 5700XT aynı fiyat onlarla. Şiddetle tavsiye ederim.

En ucuz Sapphire 5700XT'nin Pulse modeli ve on numara kart sallamadan önce kullan sonra salla gözü kapalı alınır Sapphire AMD'nin en iyi üreticisidir bana göre.

Hayatımda daha kötü bir yorum görmedim. Sapphire olmamak kaydıyla? 5700 XT serisinin en iyi modeli Sapphire 5700 XT Nitro'dur bilin istedim.

Aşağı doğru inip bakarsanız "most OC" olarak Asus ROG çıkar.
[Highly Overclocked, Quiet Operation, RGB, Dual BIOS, Feature Rich]
Yani " Büyük Ölçüde OC, Sessiz Çalışma, RGB, Çift BIOS, Bi' Dolu Özellik " diye bahsi geçiyor. Evet diğerlerinin de soğutmaları, sessizliği vs. iyi. Fakat en yüksek performans, fan kapatma dahil sessiz çalışma ve yeterli yazılım desteği Asus ROG serisinde. Ben Asus, MSI, A, B firması fanboyu değilim. Ben olsam tercih etmem artık Asus ROG çünkü fiyat farkı fazla oluyor genellikle mesela bir MSI modelle. Ama Gaming X ya da ROG arasında bir seçim yapılacaksa ve fiyat farkı 200-300 ise ben yine Asus ROG tercih ederim. Bu aşamada düşündüğümüzde Pulse model almaktansa bana kalırsa Mech OC daha şık duruyor ve baya bir ucuz şu anda. Zamanında RX 580 ve RX 570 nitro+ ve RX570 Pulse ITX modellerde kullandım insanlara PC toplarken. En büyük handikapı Türkiye'deki garanti sistemi. Bir kere bile olsun Sapphire, XFX, Powercolor ekran kart verdiyseniz garantiye dediğimi anlarsınız. Ayrıca Recap Baltaş'ın neden Sapphire tercih etmediği ve tavsiye etmediğine dair bir yazısı da var onu da aşağıya bırakıyorum.

İlk yazdığımı dikkatli okursan Trio olamyan ekran kartı modellerinde en güçlüdür dedim. Mesela RTX 2080Ti Trio var fakat RTX 2060'da Trio yok.
Trio ile normal arasında aşırı bir fark yok ki, sonuçta aynı tasarımı kullanıyorlar. Skoda Octavia ile VW Golf gibi, alt takımda ne kadar farklı olabilirler belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…