ASUS ROG Strix RX 5700 XT GAMING OC nasıl?

ROG Strix modelini alabilirsiniz. Şimdi bazı arkadaşlar, RTX var diyebilir ancak, kaybettiğiniz FPS'ye değmeyecektir. RX 5700 XT almanızı şiddetle öneririm. Çünkü RTX 2060'tan kat kat daha iyi.
Acaba RTX 2060 öneren arkadaşlar ne yaşıyor sorabilir miyim? Ek olarak, yazılımsal sorunlar gelecek güncelleme ile düzeltilebilecek sorunlar, kaliteli ürün alırsanız yaşamazsınız bile. Mesela ben, RX 590 kullanıyorum ve Wattman hatasını daha hiç almadım. @cool kısaca RTX 2060 tercih etmeniz, ileride "keşke" demenize sebep olur. 5700 XT kat ve kat daha performanslı çünkü.

Hocam Asus Rog Strix' e baktınız mı?
Evet 3 fan maksimum 72 dereceleri vs... görüyormuş. Bugün gidip vatandan bakacağım.
Şu ısınma vs... sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. Ama bugün tekrar bir inceleyip karar vereceğim.

Evet 3 fan maksimum 72 dereceleri vs... görüyormuş. Bugün gidip vatandan bakacağım.

Şu ısınma vs... sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. Ama bugün tekrar bir inceleyip karar vereceğim.
Şahsen 6 ay RX 580 Dual 4GB kullandım hiçbir şekilde yazılımsal hata yaşamadım. Şimdi Dual'ı sattım Vatan indirimlerinden RX 580 Strix alacağım. 2060 tabii ki iyi bir kart ancak aynı paraya 5700XT varken parasını haketmiyor.

@cool Eğer Strix alırsanız, ısınmanın "ı"sını bile yaşamazsınız. Sadece MSI Armor serisinin bazı modelleri, Sapphire'nin Pulse serisi sıkıntılı. Onun dışında daha pek ısınma sorunu duymadım. Ek olarak, sistem kaliteliyse Wattman hatası yaşamazsınız. @Ömer Murat KARACA haklı, RTX 2060 parasını haketmiyor.

Yoldayim şu anda inceleyip alacağım vatandan inşallah sorun yaşamam. Peki MSI RX5700 XT GAMİNG X hakkında ne düşünüyorsunuz.

Rog Strix 5700 XT'yi 2 aydır kullanıyorum. Sorunsuz durumda şuan. Tavsiye ederim.

Halen bu forumda 5700 XT'yi niye öneriyorlar ki. Tamam fiyatına göre iyi FPS veriyorda o kartın sıkıntı verme ihtimali çok yüksek ve ben bunu önerdikten sonra arkadaş sıkıntı çekerse bunun vebalini alamam. Bir sürü sıkıntı yaşayan var forumda bunları yazanlar onları görmüyor herhalde. O yüzden RTX 2060 gibi bir kart alınmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…