ASUS ROG Strix RX 5700 XT GAMING OC nasıl?

AMD'nin birkaç sürücü problemi var, kabul ediyorum. Ancak bende Strix kullanıyorum, henüz bir probleme rastlamadım. Güç kaynağı güzel görünüyor ancak SSD'yi değiştirirseniz iyi olur. James Donkey'den uzak durmanızı öneririm. Ayrıca Adata'nın SU serisi.

AMD'nin birkaç sürücü problemi var, kabul ediyorum. Ancak bende Strix kullanıyorum, henüz bir probleme rastlamadım. Güç kaynağı güzel görünüyor ancak SSD'yi değiştirirseniz iyi olur. James Donkey'den uzak durmanızı öneririm. Ayrıca Adata'nın SU serisi.
Sistemi tahminen Ocak ayında alacağım o zamana kadar sürücü sorunlarının düzeleceğini umduğum için sıkıntı yok diyorum ben siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? SSD tarafında ADATA XPG SX6000 256GB M.2 SSD alacağım ve youtube başlamayı düşündüğüm için yanına WD veya Seagate 1TB HDD alacağım.

Birkaç sürücü problemi kart çıktığından beri var. Evet yaşamayan var ama yaşayan sayısı da çok fazla. Son günlerde yine forumda çok konu açılmaya başlandı. İade konuları da çok fazla. Klasik teknoloji şans işi cevabını verip her konuda RX 5700 önerilmeye devam ediliyor. Alanlar sorun yaşamaz umarım ama 3100-3200 TL'ye Rog Strix 2060 Super modeli varken ben olsam RX 5700 almazdım.

Elbette. Sürücü sorunu düzelmeyecek sorun değil. En yakın zamana düzelir, zaten genel kullanıma etkisi olmayan bir sorun. Ek olarak, ADATA'nın XPG serisini tercih edebilirsiniz, güzeldir. Sabit disk tarafına Seagate almanızı tavsiye ederim, WD diskler biraz daha hassas.

@Silinen üye ilk olarak, RX 5700, RTX 2060'dan iyi bir kart. İkincisi ise, RTX 2060'ı aldıktan sonra RTX özelliği, kaybettiğin FPS'ye değmez. Henüz tam oturmamış bir teknoloji, çoğu oyun desteklemiyor. RX 5700 alması çok çok daha mantıklı.

Birkaç sürücü problemi kart çıktığından beri var. Evet yaşamayan var ama yaşayan sayısı da çok fazla. Son günlerde yine forumda çok konu açılmaya başlandı. İade konuları da çok fazla. Klasik teknoloji şans işi cevabını verip her konuda RX 5700 önerilmeye devam ediliyor. Alanlar sorun yaşamaz umarım ama 3100-3200 TL'ye Rog Strix 2060 Super modeli varken ben olsam RX 5700 almazdım.
Sürücü problemleri ve iade konusunda haklısınız ancak RX 5700 sürücü sorunları yakın zaman içerisinde tamamen düzelecek eminim bundan.Ve kimse RTX 2060`ın yanına bile yaklaşmayacak tabi fanboyluk olmadığı sürece.

Çözülmeyecek sorun olmamasında haklısın ama çözmüyorlar. Kaç ay geçti, ben üye olduğumdan beri sürekli bu konular açılıyor ve her konuda çözülür deniliyor. Wattman konusunda haklısınız, sorun değil uyarı ama bu uyarının sebebi ne? Neden her AMD ekran kartlı sistemde en az 1 kez çıkıyor(Programın AMD'ye özel olmasını yazmayın, sorduğum neden her sistemde çıkması, herkesin mi PSU'su veya kasası sıkıntılı, herkesin mi sisteminde sorun var?)? Ben Nvidia aldım ve taktığım günden beri sorun yaşamıyorum.
Cidden yakın zamanda düzeleceği konuları ben daha ilk kayıt olduğumda da vardı ama daha ilerleme sağlayamadılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı