ASUS ROG STRIX RX 580 tabanlı sistem toplama

Bütçe
Ekran kartı hariç 20k

coopcral

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ASUS ROG STRIX RX 580 8 GB alma arefesindeyim, bu ekran kartını hangi işlemci ve anakartla kombinleyebilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba ASUS ROG STRIX RX 580 8 GB alma arefesindeyim, bu ekran kartını hangi işlemci ve anakartla kombinleyebilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam arkadaşları da bir dinleyin ama bence RX 580 buradan sonra alınmaz AMD driver işini düzeltti ama o zamanlar iyi değildi biliyorsunuz. Elinizde varsa kullanılır tabii.

Hocam arkadaşları da bir dinleyin ama bence RX 580 buradan sonra alınmaz AMD driver işini düzeltti ama o zamanlar iyi değildi biliyorsunuz. Elinizde varsa kullanılır tabii.
Şuan elimde bi sistem yok ama bütçeyi çok yükseltmek istemiyorum araştırdığım kadarıyla performansı iyi diyorlar çokta fps beklentim yok lol birde pubg oynasam yeterli benim için

Şu an elimde bir sistem yok ama bütçeyi çok yükseltmek istemiyorum araştırdığım kadarıyla performansı iyi diyorlar çok da FPS beklentim yok LoL bir de PUBG oynasam yeterli benim için.

Yani şöyle söyleyeyim bende 3050 Ti laptop var arkadaştaki RX 580'li setupdan 50 FPS fazla alıyorum aynı ayarlarda. O yüzden başka bir şey baksanız iyi olabilir. Bize bir bütçe verirseniz bizde bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı