ASUS ROG STRIX RX 580 tabanlı sistem toplama

Bütçe
Ekran kartı hariç 20k
Hocam devam ederiz alakasız ama bu technopatın koyu modu varmı gözlerim acıyor.

Varmış yaptım çok rahatladım.

2 slot var hocam.

Pardon 4müş.

Hmm 8x4 düşünmedim değil. 8 GB DDR4 RAM'ler yaklaşık 800 TL. 3500 desek 32 GB DDR4 bayağı güzel olur.

2 slot var hocam

Pardon 4müş
Hocam monitör olarak 4K-2K gibi bir beklentiniz var mı?

Hocam devam ederiz alakasız ama bu technopatın koyu modu varmı gözlerim acıyor.

Hmm 8x4 düşünmedim değil. 8 GB DDR4 RAM'ler yaklaşık 800 TL. 3500 desek 32 GB DDR4 bayağı güzel olur.

Hocam rami bende 8x4 düşündüm ama darboğaz falan diyorlar öyle bişey olur mu yüksek gelir mi
Rx5600xt ryzen5 5600 başka ne kaldı

Hocam devam ederiz alakasız ama bu Technopat'ın koyu modu var mı gözlerim acıyor.

Yani yok orta halli bir şey olsun yeter

Hocam rami bende 8x4 düşündüm ama darboğaz falan diyorlar öyle bişey olur mu yüksek gelir mi
Rx5600xt ryzen5 5600 başka ne kaldı
Monitör diyorduk. Darboğaz derseniz haklısınız 24 GB daha iyi olabilir.

O zaman şöyle düşünüyorum devamını.https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-james-donkey-rion-r40-24-0-5-ms-full-hd-curved-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1208331217.html Bu arada PSU falanda bir fikrim yok benim. Benim bilgim GPU,CPU,RAM,Monitörden ibaret.

Monitör diyorduk. Darboğaz derseniz haklısınız 24 GB daha iyi olabilir.

O zaman şöyle düşünüyorum devamını.https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-james-donkey-rion-r40-24-0-5-ms-full-hd-curved-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1208331217.html Bu arada PSU falanda bir fikrim yok benim. Benim bilgim GPU,CPU,RAM,Monitörden ibaret.
Tamamdır hocam sizden yeterli bilgiyi aldım bilgilerinizi önerilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim hayırlı geceler diliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı