ASUS ROG STRIX Scope II 96 vs VGN VXE ATK68

Bilgilendirme yapayım muhtemelen bu sorunu herkes yaşayacak.

ATK68 bugün geldi uygulamayı kurduğumda gene error device hatası verdi. Fakat bu sefer klavyenin ışıkları yanıyor ve yazı yazabiliyordum. Muhtemelen önceki klavyeye de bir şekil firmware yüklenilse sorun çözülecekti.

1 saat uğraş sonunda redditte birinin bu sorunu çözdüğüne denk geldim. Aşağıdaki linkini verdiğim siteden eski sürüm vhub kurmuş. Eski sürüm VHUB kurunca klavyeye girebildim. Klavyenin 2 adet firmware güncellemesini program üzerinden yapıp sorunsuz bir şekilde güncel sürüm VHUB'a geçiş yaptım. Klavyenin forumunda bu sorunu yaşayan sayısız insan var ama orada bile 1 tane şu öneriyi veren yetkili görmedim. Çözümü wraith firmasına da resimli bir şekilde anlatarak yazdım.

Son düzenleme:
Rog Flare 2 Animate veya Rog Azoth alın. Diğer klavyelere bakmaya bile gerek yok.
bende scope 96 2 ile azoth arasında kalmıştım sizce scope 2 den dahamı iyidir azoth acaba

bende azoth ıle scope 96 arasında kladım sızce hangısı.. Tabi azoth deneme şansınız olduysa eğer..

Bunun içinde azoth da varmı acaba

Bu kadar tecrübeli birisine sormak isterim azothmu yoksa scope 96 mı ??.. İkiside snow switch olacak şekilde düşünün lütfen ...

Azoth ile bend ebunun arasında kaldım sizce hangiis daha iyidir??

Son düzenleme:

Şu an masamda ASUS STRIX scope 96 beyaz ve ATK68 var. Azoth denemedim ama scope II serisi beni çok tatmin eden bir seri değil. Hala ful boy görseli güzel hissiyatı güzel bir klavye çıksa da alsam modundayım. ATK68 hissiyatını beğeniyorum ve benzer hissiyatta tam boy görseli iyi bir klavye olsa direkt geçerim.

Merhaba, ben de şu anda ASUS STRIX scope II 96 Wireless siyah almayı düşünüyorum. Herhalde sizinkisi de o. Tam olarak neleri beğenmediniz? Full boy mu olması sizin için önemli? Ben de şu anda Full boy bir klavye kullanıyorum Corsair 70 MK2. Ama wireless güzel bir klavye istiyorum numpadi de olan... Asus Strix Scope II 96 çok ilgimi çekmişti çünkü tüm değerlendirmeler hep mükemmel övüyor klavyeyi.

Ben standart düzende klavye seviyorum hocam Scope II 96 şu an birinci klavyem fakat çok memnun olduğumu söyleyemem. Örneğin Knight Online ve Rise Online gibi oyunlar oynuyorum ve sürekli F tuşları arasında geçiş yapmam gerekiyor. Scope II 96 da F tuşları bitişik F6 ya basacaksam F5'e basıyorum senelerdir o düzene alışmışım. Ekran resmi alma ve delete tuşlarını devamlı kullanan biri olarak bambaşka yerlerdeler.

Daha önce senelerce Corsair K95 kullanmıştım soldaki G tuşları yüzünden her yerde yazmakta zorlanıyordum uzun süre eski düzeni geri sağlayamamıştım. Belki başkası için bu geçiş süreci çok daha kolay olabilir ama ben yadırgıyorum. İnceleme videolarında benzer şeylerden bahsedenleri görmediğim için belirtiyorum.

Açıkçası ucuz bir klavye de değil bence bir klavyeye bu kadar para verince her anlamda memnun olmak gerekiyor. ATK68 ile yazı yazarken daha zevk alıyorum veya normal scope II versiyonunu kullanırken daha konforlu hissediyorum. O yüzden benim 5-6K paraya değecek bir klavye demem doğru olmaz.

Anladım, açıkçası ben de karışık hislerdeyim. Klavyeyi hiç kullanmadığım için bir şey söyleyemiyorum. Ama bu kadar para verip de pişman da olmak istemiyorum. Del tuşuna muhtemelen alışırım çünkü hemen backspace'in üzerinde ama F tuşlarından emin olamadım. Ya da bir Home tuşuna basmak istersem o kombinasyona alışır mıyım bilmiyorum. Birkaç gün öncesine kadar herhalde sorun olmaz çünkü hem daha kompakt hem de wireless olan güzel bir klavye olur diye düşünüyordum. Bu özelliklere sahip bir muadili de yok maalesef. Ben de uçak simülasyonuyla uğraşıyorum. Önümde 6 tane Stream Deck var. Aralarından kocaman bir klavye kablosu geçmesi rahatsız ediyor. Şimdi yeni klavyeler tabi USB-C ve daha ince kablolarla geliyor ama yine de almışken hem istediğimde USB-C ile hem de Wireless ile kullanabileceğim bir model düşününce sanki en çok bu ilginç bir model olarak karşıma çıkıyor.

Bende hepsi var ama hala düşünün deneyerek bile karar veremiyor insan..Azoth çok komplike bir cihaz derli toplu ama scope 96 2 wriless de yazım konforu harika..Bazen diyorum azoth en iyi klavye bazen diyorum hayır scope 96 daha iyi bir klavye ..Bu iş hastalık ucu bucağı yok bence ...

Selam, Azoth bana hiç olmaz. Hem çok pahalı hem de klavyede numeric taraf yok. Ama şimdi kafamı iyice kurcaladı yorumlar. 96 olması ve klavyenin daraltılması için ne bileyim Delete tuşunun yeri, Home tuşuna basma şekli vs bunlara alışmak zor da gelebilir bunda yıldan sonra. Vazgeçsem mi diye düşünüyorum bu aralar.

Siz scope 96 da bunları düşünüyorsanız azoth hiç kullanamazsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…