Elektronik ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless 4.399 TL!

Link atabilirim ama @yavuzcetinfanı hocamın dediği gibi uyumsuzluk sorunu olabilir belki.
Zaten şu an almanı önermiyorum, indirimdeyken alırsın.

Bu gibi sorunlar yüzünden hep diyorum Türkçe olacağına UK layout ile gelsin yeter ki PBT olsun... Ama scope ii 96 nın profili OEM profil ise ona uygun herhangi bir keycap seti uyar galiba hocam.

Bu gibi sorunlar yüzünden hep diyorum Türkçe olacağına UK layout ile gelsin yeter ki PBT olsun... Ama scope II 96'nın profili OEM profil ise ona uygun herhangi bir keycap seti uyar galiba hocam.

Evet keşke öyle olsa, büyük Enter pek işe yaramasa da büyük Shift işe yarıyor.
Mesela şu an 9 dolara pudding buldum ama klavyeye uyumlu değil.

Ben de HyperX Alloy Origins Core TKL'den geçecrgim sizce gecikme ve diğer acilirdan bir upgrade mi olur? Rtingsde key release suresinin 22 ms oldugunu gordum. O hariç kuşkum yok.

Ben de HyperX Alloy Origins Core TKL'den geçecrgim sizce gecikme ve diğer acilirdan bir upgrade mi olur? Rtingsde key release suresinin 22 ms oldugunu gordum. O hariç kuşkum yok.
Geçilebilir, o gecikme süresini takma.
1ms falan çıkması için bir robotun anında basıp çekmesi gerek, bu testi bir insan yapınca basılı tuttuğu sürede gecikme gibi hesaplandığı için 22ms gibi şeyler ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…