Elektronik ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless 4.399 TL!

2-3 aydır kullanıyorum klavyeyi. Söyleyecek bir şeyi yok klavye muazzam. Ofis amaçlı bile kullanılır hem bayağı sessiz hem yazımı çok konforlu. Bundan daha sessizi ancak MX keys olur. İkisi de var bende bunu aldıktan sonra MX keysi kaldırdım. Bu fiyata da muadili yok ama stok bitmiş.

Hocam benim siparişim kargoda henüz gelmedi bekliyorum yazılım kısmı falan nasıl bundan önceki alıp iade ettiğim XPG bu konuda çok problemdi kronik sorunları vardı klavyede rengarenk RGB sevmiyorum mesela beyaz gibi tek renk yapıp kullanırım FN ile profillere atarım çünkü ondan soruyorum.
Onun dışında bayağı kaliteli duruyor zaten herkes bayağı övüyor.

Hocam benim siparişim kargoda henüz gelmedi bekliyorum yazılım kısmı falan nasıl bundan önceki alıp iade ettiğim XPG bu konuda çok problemdi kronik sorunları vardı klavyede rengarenk RGB sevmiyorum mesela beyaz gibi tek renk yapıp kullanırım FN ile profillere atarım çünkü ondan soruyorum.
Onun dışında bayağı kaliteli duruyor zaten herkes bayağı övüyor.
Yazılımı biraz karışık ama işini yapıyor. Ben de rgb sevmem tek renk kullanıyorum beyaz veya sarı renk. En sevdiğim yanı şarjı. Oyun klavyesi için muazzam pil süresi var. Pişman olmazsın güle güle kullan.

Yazılımı biraz karışık ama işini yapıyor. Ben de RGB sevmem tek renk kullanıyorum beyaz veya sarı renk. En sevdiğim yanı şarjı. Oyun klavyesi için muazzam pil süresi var. Pişman olmazsın güle güle kullan.

Hocam zaten işini yapsa yeter aman aman kimse bir şey beklemiyordur zaten RGB'leri 1 sefer ayarlayıp bir daha dokunmayacağım şahsen sadece XPG'deki gibi yazılımını indirmeyin klavye sapıtıyor olayları olmasın diye sordum istediği kadar karışık olsun bir şekilde çözülür arayüzü yani XPG'yi bile çözdüysem ASUS çok daha iyidir diye düşünüyorum.
Ah bir de şu Türkçe klavyelere sağ Shift'i büyük yapacaklarına sol Shift'i büyük yapsalar ne güzel olur zor bir şey değildir yani.

Hocam o UK klavyelerde de öyle malsef ya <, > tuşunu koyabilmek için sol Shift'ten çalıyorlar. Aslında çok çok mantıksız bir hamle ben sağdaki büyük Shift'i ömrümde kullanmamışımdır.

Hocam zaten işini yapsa yeter aman aman kimse bir şey beklemiyordur zaten RGB'leri 1 sefer ayarlayıp bir daha dokunmayacağım şahsen sadece XPG'deki gibi yazılımını indirmeyin klavye sapıtıyor olayları olmasın diye sordum istediği kadar karışık olsun bir şekilde çözülür arayüzü yani XPG'yi bile çözdüysem ASUS çok daha iyidir diye düşünüyorum.
Ah bir de şu Türkçe klavyelere sağ Shift'i büyük yapacaklarına sol Shift'i büyük yapsalar ne güzel olur zor bir şey değildir yani.

Hocam o UK klavyelerde de öyle malsef ya <, > tuşunu koyabilmek için sol Shift'ten çalıyorlar. Aslında çok çok mantıksız bir hamle ben sağdaki büyük Shift'i ömrümde kullanmamışımdır.

Aynen bende ondan dedim sağ Shift ile sol sihfti yer değiştirseler olay çözülecek aslındada neyse klavyeden eminiz zaten yazılım kısmına bakacağız artık çözeceğiz kronik sorunu olmasın yeter.

Sizin bilginiz var mi acaba? Ayar ypaip silsem uygulamayi olur mu?

Hocam benim klavye geldi 1-2gündür kullanıyorum klavye gerçekten her yönüyle çok sevdim hotswap olması ömürlük yapıyor gibi bir şey tuş basımı harika yay vs gibi ses yok 96 boyut olması ayrıca hoşuma gitti masada daha az yer kapladı tam oldu yazılım ise ben RGB ayarlarını 1'den 6 ya kadar ayarladım FN ile değiştiriyorum bir de tüm güncellemelerini yaptım sonra ne var ne yoksa sildim uygulamasını tam istediğim gibi oldu sorun yok ama yazılımı dedikleri kadar varmış bazen kasıyor geç açıyor bir de gerekli gereksiz bir sürü program yanında yükledi bende hepsini sildim gerçi hiç problem değil artık XPG yazılımını görseniz asustakine hayran kalırsınız o kadar diyorum o yüzden sorun yaşamadım ben direkt çözdüm her şeyini.

Bu arada bu klavyeyi bana burada öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tam aradığım gibi bir klavye çıktı gerçekten şu an yazı yazarken bile zevk alıyorum klavyeden :D bir sefer alırım bir daha klavye ile uğraşmak istemem diyen bir adama göre tam bu klavyeyi bende öneriyorum.
3 farklı bağlantı modu ve hotswap falan derken gerçekten ömürlük bir ürün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı