ASUS ROG STRIX Scope II RX red switch alınır mı?

Malta Gang

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar kullandığım klavye 5 sene önce 30 TL'ye falan almıştım. Markası versatile boş bir model oynadığım oyun sadece Knight Online. Arada God of War RDR2 Hogwarts.
ASUS ROG STRIX Scope II RX red switch bu klavye oynadığım oyunlar için uygun mudur? Tepki süresi eski klavyeme göre bayağı fark ettirir mi? Herhangi bir sorunu falanı filanı var mıdır?

Dosya Ekleri

• 110000583193709.jpg
    110000583193709.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 49
Rampage rmk X2 Miracle klavye almıştım malum ışıklandırması çok güzel diye. Aldıktan 2 hafta gibi bir süre sonra C tuşu basmamaya başladı ve bütün tuşların basım hassasiyeti aynı olmadığı için hoşuma gitmedi iade ettim. Özellikle bunları yazıyorum ki klavye alacakların kafasında bilgi olsun diye. Basım hissinin her tuşta aynı olmaması şöyle mesela bir tuşun bilgisayarda algılanması için gerekli olan güç 50 g ise diğer tuş 55G gibi. Bu ne fark eder derseniz kendinizi 50G'ye alıştırıyorsunuz ve diğer tuşa hafif basınca basmıyordu. Klavyenin "actuation force" olarak adlandırılan bu basım mukavemetine otomatikman kendimizi ayarladığımız için her tuşta aynı basış direnci olması gerekiyor. Nonamed ürünlerin tabii hepsi böyle olmayabilir.

Gelelim bu klavyeye. Bende ROG STRIX Scope RX var bu klavyenin sadece tip olarak değişiği.
Çok memnunum. Hem uygun fiyata aldım hem de basış hissiyatı harika. Alırsanız kesinlikle ASUS switch öneririm. Tuşlar sağa sola titremiyorlar. Space tuşu basış hissi küçük tuşlar gibi stabil. Basış hissi sanki klavyenin mekanizmasında yağ varmış gibi kayıp gidiyor. Ve aydınlatması Rampage'e göre daha parlak daha güzel. Rampage'e göre renk seviyeleri daha fazla. Başka klavyelerle de karşılaştırmak isterdim fakat başka klavye kullanmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı