ASUS ROG Strix Scope NX vs SteelSeries Apex 7

Bütçe
3000

Ozan7227

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iki klavye arasındayım.

İkisi de güzel modellere benziyor ve ikisinde de benim istediğim tüm özellikler ve Switch çeşidi bulunuyor. Fiyatları da birbirine çok yakın çok kararsız kaldım sizce hangi model alınır?

Merhaba iki klavye arasındayım.

İkisi de güzel modellere benziyor ve ikisinde de benim istediğim tüm özellikler ve Switch çeşidi bulunuyor. Fiyatları da birbirine çok yakın çok kararsız kaldım sizce hangi model alınır?
Birisi kablosuz diğeri kablolu ve kablosuz olanı Burada daha uygun. Klavyede steelseries bana her zaman daha cazip geliyor :/

Önermeniz yanlış değil mi o zaman? Bilmiyorsunuz ama öneriyorsunuz.
Ne alaka?

Bir ürünü önermek için kullanmak mı gerekir? Bir ürünü önerirken incelemelerine ve fark yaratan noktalarına göz gezdirirsiniz.

-Klavyenin alaşımı güzel. Premium hissiyatı yerinde.
-Cherry MX, dünyanın en önde gelen anahtar üreticilerinden birisi ve kırmızı anahtarları kullanılmış.
-Yazılım desteği var.
-Ekstra tuş ve tuş çıkarma aparatı koyulmuş.
-Bu fiyat bandında pek görülmeyen şekilde bilek desteğine yer verilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman bu klavye 'de alınır... Hocam ne alakası var her videoya inanmamızı mı bekliyorsun ? örnekle Gamepower OGRE baş belası bir klavyedir, 1 sene de 10 defa servise gönderirsin... surekli tusları takılır vsvs kronik sorunu vardır. Senin deyimin ile bu videolara bakıp alalım ne gerek var ki burada yardım istemeye , bizler neden burada birbirimize destek oluyoruz ki ? senin kafan gibi direk youtube bakıp alalım miss gibi... Daha ne diyebilirim bilmiyorum..
1666728378261.png

O zaman bu Klavye'de alınır... Hocam ne alakası var her videoya inanmamızı mı bekliyorsun? Örnekle Gamepower Ogre baş belası bir klavyedir, 1 sene de 10 defa servise gönderirsin... Surekli tusları takılır vsvs kronik sorunu vardır. Senin deyimin ile bu videolara bakıp alalım ne gerek var ki burada yardım istemeye, bizler neden burada birbirimize destek oluyoruz ki? Senin kafan gibi direk YouTube bakıp alalım miss gibi... Daha ne diyebilirim bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1553945
Sizin düşüncenizde sorun mu var? Cherry MX markasını biliyor musunuz? Gidip Youtube üzerinden 2 tane görsel bulup benimle paylaşıyorsunuz. Lütfen saçma sapan yorum yapmadan önce sözünü ettiğim terimlere dikkat kesilin. Gerçekten saçmalamayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı