Asus Rog Strix Scope NX WL DX/RD vs Steelseries Apex 3 TKL

• Konuyu başlatan Fikop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 997
Fiyatlar yerinde durur ise 4-5 aya reşit oluyorum. O zaman kendi kartıma sahip olabilirsem başka sitelerden alabilirim gibi ama kürdandan köprüye kurulu ekonomi karşısında fiyatlar bu seviyelerde durur mu endişesindan dolayı erkenci davranmak istiyorum.

@Kiznaiver Ne düşünüyorsunuz hocam? Beklemek mantıklı bir karar olur mu? Yoksa bahsetmiş olduğunuz klavyelere yönelmek daha mı doğru olur?
Hiç bilemiyorum ki. Ekonomi sağ olsun fiyatların ne olacağı belli olmuyor. Bahsettiğim klavyeler de gayet güzel klavyeler. Gateron switch kullanıyorlar. Bir RX olmasa da üst seviye switch'lerden yine. RX switch'ler zaten en iyi switch sayılır.

Seçim size kalmış. Gaming Gen dışında bu klavyeyi bu kadar ucuza satan bir yer yok. Riskli biraz.
NX switch olana o kadar para verilmez, RX'i de alamıyorsanız Mizar MZ60 öneririm.

Hiç bilemiyorum ki. Ekonomi sağ olsun fiyatların ne olacağı belli olmuyor. Bahsettiğim klavyeler de gayet güzel klavyeler. Gateron switch kullanıyorlar. Bir RX olmasa da üst seviye switch'lerden yine. RX switch'ler zaten en iyi switch sayılır.

Seçim size kalmış. Gaming Gen dışında bu klavyeyi bu kadar ucuza satan bir yer yok. Riskli biraz.
NX switch olana o kadar para verilmez, RX'i de alamıyorsanız Mizar MZ60 öneririm.
Tamamdır, ben biraz düşüneyim belki o sürecte evdekileri kart kullanma konusunda ikna edebilirim.
Yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı