ASUS ROG STRIX Scope NX Wireless Deluxe alınır mı?

Bütçe
5l
Diğer koşulların tamamen aynı olduğu bir ortamda tabii ki PBT alınır ama ABS diye de dünyanın sonu değil.
Haklısınız. Ama ABS kullanmaktan bıktım vallahi. PBT'nin hissiyatına bakamadık yine. :)

PBT'li HyperX Alloy Origins de dikkatimi çekti. Scope II'ye göre eksikleri var tabii ki ama PBT olması cezbediyor, diğer özelliklerde geri kalsa bile. Ama çıkışından da 2.5 yıl geçmiş, nispeten eski bir klavye.

İz bırakma gibi bir sorun görmedim klavye sürekli ilk günkü gibi duruyor, arada bir tozlanıyor onu da elektrikli süpürge tutup komple alıyorum (Odam kirli değil cam sürekli açık diye toz oluyor :) )
Teşekkürler.

Evet İtopya'da indirime girmiş üstüne geri ödeme kampanyası da var 1000 TL geri ödeme ile çok güzel fiyata geliyor.
Yeni kampanyanın başladığını görmemiştim, teşekkürler. Kampanyayı görünce beyazını aldım ben de. Ama bir önceki kampanyanın geri ödemesi çok daha iyiymiş bu klavyede. :)

Her şey manyetikten ibaret değil, %60 istemediği sürece düzgün manyetik alamaz çünkü her manyetik de alınmaz. Söylediği modelin şekli civarında manyetik bulacağı en ucuz Apex Pro TKL WL 2023 olur, o da bütçesinin 1.5 katında.

Peki boyut konusundaki sınırlamaların nasıl?

Geçen itooyadan 4.5kya aldım Apex Pro'yu. Wraith W75 var oda güzel bence.

Manyetik switch var olmasına da kalitesini bilmiyorum, dediğim gibi o fiyatı verip de hotswap olmayan klavye almam asla.
Scope II 96 wireless hot-swap zaten. Yurt içinde manyetik kablosuz klavye pek yok.

Haklısınız. Ama ABS kullanmaktan bıktım vallahi. PBT'nin hissiyatına bakamadık yine. :)

PBT'li HyperX Alloy Origins de dikkatimi çekti. Scope II'ye göre eksikleri var tabii ki ama PBT olması cezbediyor, diğer özelliklerde geri kalsa bile. Ama çıkışından da 2.5 yıl geçmiş, nispeten eski bir klavye.
Alloy Origins'in switchleri hayatımda kullandığım en hissizlerden, eski Rampage membran klavyemin hissi daha iyiydi.

2 pin mi?
Ciddi misiniz hocam?
Ortadaki boşlukları sayıyor musunuz?

Sadece metal pinler, plastik aksamı saymadım. plastikleri de sayınca 5 olması lazım.
Şuan işteyim sabah eve gidince söker foto atarım.

1723661441132.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı