Asus Rog Strix Scope NX WL DX/RD vs Steelseries Apex 3 TKL

• Konuyu başlatan Fikop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 996
Tabii Apex 3 daha kötü. Yalnız NX switch'lere o kadar para verilmez. Bu daha iyi:
Hocam bu modelinin pasajda taksitli satışı yok. Faturam üzerinden alarak aylara bölmeyi planlıyorum. Yoksa dediğiniz gibi Asus model daha iyi ancak Apex 3 aylık 50 tl gibi bir ücrete geldiği için baya iyi duruyor.

Hocam bu modelinin pasajda taksitli satışı yok. Faturam üzerinden alarak aylara bölmeyi planlıyorum. Yoksa dediğiniz gibi Asus model daha iyi ancak Apex 3 aylık 50 tl gibi bir ücrete geldiği için baya iyi duruyor.
Gaming Gen de güvenilir bir sitedir. Faturadan almanız zorunlu mu? Bütçe madem bu fiyatlara yetiyor, Strix Scope RX alın hocam. Taksit seçeneklerine bakabilirsiniz. Faturaya değil de siteye yatacak para, değişen bir şey yok.

Apex 3 tkl bedava verseler kullanmam o derece
Nedeni nedir
Gaming Gen de güvenilir bir sitedir. Faturadan almanız zorunlu mu? Bütçe madem bu fiyatlara yetiyor, Strix Scope RX alın hocam. Taksit seçeneklerine bakabilirsiniz. Faturaya değil de siteye yatacak para, değişen bir şey yok.
Reşit olmadığım için bu yoldan alabiliyorum. Aile bireylerim banka kartı vb. kartlar kullanmıyor. Papara vb. bir kartta taksit yapılabilseydi dediğiniz gibi farklı sitelere yönelirdim. 😔
Hocam yalnız Turkcell faturaya yansıtınca ürün tutarı kadar da kendi cebine atıyor ona göre.
Evet farkındayım ama başka alabileceğim yol yok gibi duruyor. Almışken en sağlamindan alayım uzun süre götürsün kafasındayım, yoksa bu fiyatlara klavye almaya gönlüm pek el vermiyor.

Evet farkındayım ama başka alabileceğim yol yok gibi duruyor. Almışken en sağlamindan alayım uzun süre götürsün kafasındayım, yoksa bu fiyatlara klavye almaya gönlüm pek el vermiyor.
O zaman mümkünse tek seferlik alışveriş yapın. 1200-1500TL aralığında da güzel mekanikler var. Ayrıca ikinci el sitelerinde satılan HK Gaming GK61, Mizar MZ60 gibi klavyeler var. Onlara bakabilirsiniz. Kapalı kutu satıyorlar. Normalde 1000TL üzeri rahat edecek klavyeler ama 500TL civarına satılıyorlar. Nedeni de Amazon'da fiyatlandırmasında hata olduğunda stoklayıp satanlar. En mantıklı seçenekler bunlar olur boyutu sıkıntı değilse. Hem sizin de işinize gelir.

Nedeni nedir

Reşit olmadığım için bu yoldan alabiliyorum. Aile bireylerim banka kartı vb. kartlar kullanmıyor. Papara vb. bir kartta taksit yapılabilseydi dediğiniz gibi farklı sitelere yönelirdim. 😔

Çok ucuz duruyor kalitesiz. Sırf markaya para vermek istiyorsanız bir şey diyemem.

Fiyatlar yerinde durur ise 4-5 aya reşit oluyorum. O zaman kendi kartıma sahip olabilirsem başka sitelerden alabilirim gibi ama kürdandan köprüye kurulu ekonomi karşısında fiyatlar bu seviyelerde durur mu endişesindan dolayı erkenci davranmak istiyorum.

@Kiznaiver Ne düşünüyorsunuz hocam? Beklemek mantıklı bir karar olur mu? Yoksa bahsetmiş olduğunuz klavyelere yönelmek daha mı doğru olur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı