Klavyeler çok farkli skaladalar ancak fiyat performans bakımında hangisi daha ağır basıyor? Turkcell Pasaj üzerinden taksit seçeneği ile almayı planlıyorum.
Hocam bu modelinin pasajda taksitli satışı yok. Faturam üzerinden alarak aylara bölmeyi planlıyorum. Yoksa dediğiniz gibi Asus model daha iyi ancak Apex 3 aylık 50 tl gibi bir ücrete geldiği için baya iyi duruyor.Tabii Apex 3 daha kötü. Yalnız NX switch'lere o kadar para verilmez. Bu daha iyi:
![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Apex 3 tkl bedava verseler kullanmam o dereceKlavyeler çok farkli skaladalar ancak fiyat performans bakımında hangisi daha ağır basıyor? Turkcell Pasaj üzerinden taksit seçeneği ile almayı planlıyorum.
Gaming Gen de güvenilir bir sitedir. Faturadan almanız zorunlu mu? Bütçe madem bu fiyatlara yetiyor, Strix Scope RX alın hocam. Taksit seçeneklerine bakabilirsiniz. Faturaya değil de siteye yatacak para, değişen bir şey yok.Hocam bu modelinin pasajda taksitli satışı yok. Faturam üzerinden alarak aylara bölmeyi planlıyorum. Yoksa dediğiniz gibi Asus model daha iyi ancak Apex 3 aylık 50 tl gibi bir ücrete geldiği için baya iyi duruyor.
Nedeni nedirApex 3 tkl bedava verseler kullanmam o derece
Reşit olmadığım için bu yoldan alabiliyorum. Aile bireylerim banka kartı vb. kartlar kullanmıyor. Papara vb. bir kartta taksit yapılabilseydi dediğiniz gibi farklı sitelere yönelirdim.Gaming Gen de güvenilir bir sitedir. Faturadan almanız zorunlu mu? Bütçe madem bu fiyatlara yetiyor, Strix Scope RX alın hocam. Taksit seçeneklerine bakabilirsiniz. Faturaya değil de siteye yatacak para, değişen bir şey yok.
Evet farkındayım ama başka alabileceğim yol yok gibi duruyor. Almışken en sağlamindan alayım uzun süre götürsün kafasındayım, yoksa bu fiyatlara klavye almaya gönlüm pek el vermiyor.Hocam yalnız Turkcell faturaya yansıtınca ürün tutarı kadar da kendi cebine atıyor ona göre.
O zaman mümkünse tek seferlik alışveriş yapın. 1200-1500TL aralığında da güzel mekanikler var. Ayrıca ikinci el sitelerinde satılan HK Gaming GK61, Mizar MZ60 gibi klavyeler var. Onlara bakabilirsiniz. Kapalı kutu satıyorlar. Normalde 1000TL üzeri rahat edecek klavyeler ama 500TL civarına satılıyorlar. Nedeni de Amazon'da fiyatlandırmasında hata olduğunda stoklayıp satanlar. En mantıklı seçenekler bunlar olur boyutu sıkıntı değilse. Hem sizin de işinize gelir.Evet farkındayım ama başka alabileceğim yol yok gibi duruyor. Almışken en sağlamindan alayım uzun süre götürsün kafasındayım, yoksa bu fiyatlara klavye almaya gönlüm pek el vermiyor.
Çok ucuz duruyor kalitesiz. Sırf markaya para vermek istiyorsanız bir şey diyemem.Nedeni nedir
Reşit olmadığım için bu yoldan alabiliyorum. Aile bireylerim banka kartı vb. kartlar kullanmıyor. Papara vb. bir kartta taksit yapılabilseydi dediğiniz gibi farklı sitelere yönelirdim.
Evet farkındayım ama başka alabileceğim yol yok gibi duruyor. Almışken en sağlamindan alayım uzun süre götürsün kafasındayım, yoksa bu fiyatlara klavye almaya gönlüm pek el vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.