ASUS ROG STRIX Scope RX Aura Sync alınır mı?

Bütçe
3000 TL

Mstfxq

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Tİ 16GB
R5 7600X
PRO B650M-B
32GB 6000MHZ
1TB M.2.
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik klavye almam gerekiyor. ASUS'un bu modelini beğendim sizce alınır mı?

Alınmaz. Bu bütçeye yeni modelini veya hot-swappable başka klavyeler alınabiliyorsunuz.

Cashback kampanyalarında hep 3K'ya düşüyor. Biraz bekleyip bunu alın.

Alınmaz. Bu bütçeye yeni modelini veya hot-swappable başka klavyeler alınabiliyorsunuz.

Aynı modelin RX Red Switch modelini kullanıyorum, 1000 TL Cashback, 500 TL de ekipmanınızı anlatın kampanyası ile geri ödeme almıştım güzel fiyata denk gelmişti. Bayağı güzel klavye.

Aynı modelin RX Red Switch modelini kullanıyorum, 1000 TL Cashback, 500 TL de ekipmanınızı anlatın kampanyası ile geri ödeme almıştım güzel fiyata denk gelmişti. Bayağı güzel klavye.
Hatırlıyorum hocam. Gladius 3 Aimpoint konusunu ilk açtığımda kampanya geçersiz diyip ortalığı baya karıştırmıştınız. Gerçi Asus'un yanlış bilmesinden dolaylı olarak olmuştu.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-rog-gladius-iii-wireless-aimpoint-1816tl.3253678/

Hocam yeni modeli ile eskisinin farkları nelerdir? Bir de bu bahsettiğin indirim ne zamanlar geliyor.

Hocam yeni modeli ile eskisinin farkları nelerdir? Bir de bu bahsettiğin indirim ne zamanlar geliyor.
Sık bir şekilde geliyor. Önceki biteli 1 ay olacak neredeyse. Yenisinin eli kulağındadır.
Attığımda NX Snow switchler var. Red switchlerden daha sessiz. Teknoloji anlamında da daha gelişmiş. Multimedya kontrol tekerleği var.

Sık bir şekilde geliyor. Önceki biteli 1 ay olacak neredeyse. Yenisinin eli kulağındadır.
Attığımda nx snow switchler var. Red switchlerden daha sessiz. Teknoloji anlamında da daha gelişmiş. Multimedya kontrol tekerleği var.

Snow swich ilk defa duyuyorum araştırcağım sesi güzelse alırım mantıklı geldi birkaç video izledim teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Merhaba,

Ben bu söylediğinizin bugün Wireless 96 modelini almak üzereydim. Ama switchler ABS kaplama olduğu için vazgeçtim. Satan kişi bana PBT dediği için yola çıkıp mağazasına gittim ama üzerinde ABS etiketini görünce vageçtim. Türkiye'ye sadece ABS mi geliyor tüm markalarda?

Bir de bu sizin söylediğiniz model ile Wireless 96 modeli karşılaştırsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Benim için Wireless özelliği önemli aslında küçük olması çok önemli değil klavyenin diye düşünüyordum ama hem küçük hem de numpad olması işi biraz değiştirdi. Numpad bende mutlaka olması gerekiyor işim gereği.

Merhaba,

Ben bu söylediğinizin bugün Wireless 96 modelini almak üzereydim. Ama switchler ABS kaplama olduğu için vazgeçtim. Satan kişi bana PBT dediği için yola çıkıp mağazasına gittim ama üzerinde ABS etiketini görünce vageçtim. Türkiye'ye sadece ABS mi geliyor tüm markalarda?

Bir de bu sizin söylediğiniz model ile Wireless 96 modeli karşılaştırsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Benim için Wireless özelliği önemli aslında küçük olması çok önemli değil klavyenin diye düşünüyordum ama hem küçük hem de numpad olması işi biraz değiştirdi. Numpad bende mutlaka olması gerekiyor işim gereği.

ABS kaplama nedir hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı