ASUS ROG STRIX Scope RX Aura Sync alınır mı?

Bütçe
3000 TL
O kadar hissiyatı değiştiren bir şey değil hocam. Bana göre değmez. Hiçbir fark hissettirmiyor. Üzerindekiler zaten en kaliteli ABS'ler. Boşuna uğraşmayın.

Tamam bir şans vereyim. Çok teşekkürler hocam. Şimdi sizin bir arkadaşa söylediğiniz şu 1.000 TL iade kampanyasını bekleyeyim. Şu anda Amazon'da en uygun fiyat 5.999 TL fiyat. Daha önce araştırmadığım için uygun mu bilmiyorum ama 1.000 TL iadesi olacaksa aslında ürün 5.000 TL'ye de alınabiliyor diye düşünüyorum.

Biten kampanya burada. Yine aynı rakamlarda Cashback gelir.

Evet anladım. Ama belki de gelmeyebilir bu kampanya yeniden daha zaten yeni yapmışlar ve bitmiş.

Aaa tamam o zaman. Sanırım herhangi bir yerden alıp register edip başvuruyu yapıyoruz. Bir an önce çıksa da alsam

Altta katılımcı firmalardan alıyorsunuz. Genelde Gaming.gen.tr en uygunu oluyor.
Evet stoklarında şu anda yok gerçi

Dostlar yeni kampanya çıkmayacak herhalde Biteli 9 gün oldu diğerinin, daha önce baktım hep 1 hafta içinde çıkarmışlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…