ASUS ROG STRIX Scope RX Aura Sync alınır mı?

Bütçe
3000 TL
Ok tamamdır. Çok meşgul ettim ama bir de şunu sorayım, PBT keycaps aldığınız yerler neresidir? Hangi marka alınır? Hiç bilmiyorum markaları. Herhangi bir çin markası iyiyse ok ama en iyi markalar neler genelde keycaps set almak istersem? Ha tabi Türkçe klavye desteği de tabi sorun olmasa harika olur.
O kadar hissiyatı değiştiren bir şey değil hocam. Bana göre değmez. Hiçbir fark hissettirmiyor. Üzerindekiler zaten en kaliteli ABS'ler. Boşuna uğraşmayın.

Tamam bir şans vereyim. Çok teşekkürler hocam. Şimdi sizin bir arkadaşa söylediğiniz şu 1.000 TL iade kampanyasını bekleyeyim. Şu anda Amazon'da en uygun fiyat 5.999 TL fiyat. Daha önce araştırmadığım için uygun mu bilmiyorum ama 1.000 TL iadesi olacaksa aslında ürün 5.000 TL'ye de alınabiliyor diye düşünüyorum.

Tamam bir şans vereyim. Çok teşekkürler hocam. Şimdi sizin bir arkadaşa söylediğiniz şu 1.000 TL iade kampanyasını bekleyeyim. Şu anda Amazon'da en uygun fiyat 5.999 TL fiyat. Daha önce araştırmadığım için uygun mu bilmiyorum ama 1.000 TL iadesi olacaksa aslında ürün 5.000 TL'ye de alınabiliyor diye düşünüyorum.
Biten kampanya burada. Yine aynı rakamlarda Cashback gelir.

Aaa tamam o zaman. Sanırım herhangi bir yerden alıp register edip başvuruyu yapıyoruz. Bir an önce çıksa da alsam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı