kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #1 Bir kere sinirden klavyeye vurdum ve ondan sonra klavye inglizce olmaya basladi yumusak g ye basiyorum [ cikiyor. Bilenler lutfen yardim etsin cok zor oluyor.
Bir kere sinirden klavyeye vurdum ve ondan sonra klavye inglizce olmaya basladi yumusak g ye basiyorum [ cikiyor. Bilenler lutfen yardim etsin cok zor oluyor.
Çözüm Nonexistent 25 Eylül 2021 Görev çubuğunda sağ altta EN ENG tarzı bir şey olacak. Onu TUR TRQ yaparsanız düzelir.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #2 Görev çubuğunda sağ altta EN ENG tarzı bir şey olacak. Onu TUR TRQ yaparsanız düzelir. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #3 Nonexistent dedi: Görev çubuğunda sağ altta en eng tarzı bir şey olacak. Onu tur trq yaparsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu şimdi. Çok sağ ol. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Görev çubuğunda sağ altta en eng tarzı bir şey olacak. Onu tur trq yaparsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu şimdi. Çok sağ ol.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #4 kenet dedi: Teşekkür ederim oldu şimdi. Çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, rapor kısmından mesajı çözüm işaretler misin? Artı 0 Eksi
kenet dedi: Teşekkür ederim oldu şimdi. Çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, rapor kısmından mesajı çözüm işaretler misin?
KS KS kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #5 Nonexistent dedi: Rica ederim, rapor kısmından mesajı çözüm işaretler misin? Genişletmek için tıkla... Olduğu gibi işaretledim. Gene çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Rica ederim, rapor kısmından mesajı çözüm işaretler misin? Genişletmek için tıkla... Olduğu gibi işaretledim. Gene çok teşekkür ederim.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #6 Bu arada belirteyim, Shift ve CTRL tuşlarına aynı anda basarsanız değişir. Bir daha sinirden vursanız bile o bölgeye vurmayın mümkünse Artı 0 Eksi
Bu arada belirteyim, Shift ve CTRL tuşlarına aynı anda basarsanız değişir. Bir daha sinirden vursanız bile o bölgeye vurmayın mümkünse
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #7 Nonexistent dedi: Bu arada belirteyim, Shift ve CTRL tuşlarına aynı anda basarsanız değişir. Bir daha sinirden vursanız bile o bölgeye vurmayın mümkünse Genişletmek için tıkla... ALT+W ile değişiyordu bende. Şimdi olmadı ama nedense Hatta Rainbow'da yavaş yürüme tuşu Alt. Ona basarak yürüyünce bir bakıyordum dil değişmiş Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Bu arada belirteyim, Shift ve CTRL tuşlarına aynı anda basarsanız değişir. Bir daha sinirden vursanız bile o bölgeye vurmayın mümkünse Genişletmek için tıkla... ALT+W ile değişiyordu bende. Şimdi olmadı ama nedense Hatta Rainbow'da yavaş yürüme tuşu Alt. Ona basarak yürüyünce bir bakıyordum dil değişmiş
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #8 mustaine dedi: ALT+W ile değişiyordu bende. Şimdi olmadı ama nedense Hatta Rainbow'da yavaş yürüme tuşu Alt. Ona basarak yürüyünce bir bakıyordum dil değişmiş Genişletmek için tıkla... Bazısında öyle fakat genelde CTRL+Shift olur. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: ALT+W ile değişiyordu bende. Şimdi olmadı ama nedense Hatta Rainbow'da yavaş yürüme tuşu Alt. Ona basarak yürüyünce bir bakıyordum dil değişmiş Genişletmek için tıkla... Bazısında öyle fakat genelde CTRL+Shift olur.