Bilek desteğini ek olarak satın almayı düşünüyorum.Multimedya tuşları da çok önemli değil.Uzun vadeli bozulmayacak,arıza çıkarmayacak,kronik sorunu olmayan bir klavye arıyorum.Forumda bu 2 klavyeyi baya övmüşler ondan dolayı bu karşılaştırmayı açtım.RX switch'ler Cherry MX'ten daha iyi. Sadece ömür olarak aynı sayıyı vaat ediyorlar. Multimedya tuşları ve bilek desteği için tercih edilebilir K70 MK2. Bunlar sizin için pek de önemli değilse Strix Scope RX daha iyi. Fiyatı civarında da en iyi seçim.
Strix Scope RX alabilirsiniz o zaman. Pişman olacağınızı sanmıyorum.Bilek desteğini ek olarak satın almayı düşünüyorum.Multimedya tuşları da çok önemli değil.Uzun vadeli bozulmayacak,arıza çıkarmayacak,kronik sorunu olmayan bir klavye arıyorum.Forumda bu 2 klavyeyi baya övmüşler ondan dolayı bu karşılaştırmayı açtım.
Hocam peki Asus Rog Strix Flare 2 hakkında ne düşünüyorsunuz.Bilek desteği de alınca bu klavyeyle aynı fiyata denk geliyor.Strix Scope RX alabilirsiniz o zaman. Pişman olacağınızı sanmıyorum.
Onda NX switch'ler var. Daha pahalı diye daha iyi sanıyorlar. NX switch'ler RX switch'lerden 30 milyon daha az ömre sahip. Ayrıca performans olarak da daha kötüler. Yani ekstra bir bilek desteği almak çok daha mantıklı o parayı verip de daha kötü bir klavye almak yerine.Hocam peki Asus Rog Strix Flare 2 hakkında ne düşünüyorsunuz.Bilek desteği de alınca bu klavyeyle aynı fiyata denk geliyor.
Aslına bakarsan F tuşlarına entegre edilmiş bir şekilde multimedya tuşları klavyede yer alıyor. Bir tuş kombinasyonu ile F tuşları birçok işlevi görebiliyor2.000tl'lik klavyede multimedya tuşu yok şaka gibi markaların 20-30tl kazanmak için şöyle şeylerden kısması beni deli ediyor ya.700tl'lik Gamepower klavyemde bile var demekki masrafı çok değilmiş. Çok saçma ya.
Hocam Strix Scope Rx tuş kapakları pbt mi abs mi bilginiz var mı? Göremedim ben.Onda NX switch'ler var. Daha pahalı diye daha iyi sanıyorlar. NX switch'ler RX switch'lerden 30 milyon daha az ömre sahip. Ayrıca performans olarak da daha kötüler. Yani ekstra bir bilek desteği almak çok daha mantıklı o parayı verip de daha kötü bir klavye almak yerine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.