Oradaki satıcı beta Plus teknoloji. ASUS satıcı Hepsiburada olmadığı için geri ödeme yapmayabilir. Hiç riske girmeden Gaming.gen'den almak daha mantıklı.
Beta Plus zaten Gaming Gen’in sahibi hocam ama dediğiniz gibi riske girmemek için alınabilir.
Oradaki satıcı beta Plus teknoloji. ASUS satıcı Hepsiburada olmadığı için geri ödeme yapmayabilir. Hiç riske girmeden Gaming.gen'den almak daha mantıklı.
Vade farkı ödediniz mi ? Arkadaşlar kampanya devam ediyor mu bir de ?Gaming gen tr'de 1999 liraya taksitli bir sekilde satin aldim. 1 gunde ulasti. Daha once custom klavyeler farkli klavyeler kullanmis biri olarak, kalitesi cok iyi. Birkac modlama yaptiktan sonra daha da iyi olacaktir. Uzun zamandir piyasadan uzaktim, bu fiyata custom klavye toplanacagini dusundum ama imkansiz. 2500 liradan asagi iyi bir build cok zor. Duzgun membran klavyelerin 1000 lira cevresinde oldugunu dusununce cok iyi fiyat. 1390 tl.
Geri ödemeyi kontrol ettiğimde "approved" yazıyor. Ancak hesaba geri ödeme yapılmamış. Geri ödemesi yatan var mı?
20 Nisan'da başvurdum hocam.Ne zaman başvurdunuz? Bende hala pending yazıyor.
Arkadaşlar kampanya devam ediyor mu bir de?
20 Nisan'da başvurdum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.