Elektronik ASUS ROG STRIX SCOPE TKL Deluxe 1488TL

Cherry MX olarak cikmisti ilk daha sonrasinda ise kendi switchlerine donduler. Sebebi ise su. Cherry MX switchlerini alirken bir de cherry markasina para odemis oluyorsunuz aslinda. Asus da bunu vermemek icin kendi Cherry switchlerini uretip kullanmaya basladi.

Cherry MX olarak cikmisti ilk daha sonrasinda ise kendi Switch'lerine donduler. Sebebi ise su. Cherry MX Switch'lerini alirken bir de Cherry markasina para odemis oluyorsunuz aslinda. ASUS da bunu vermemek icin kendi Cherry Switch'lerini uretip kullanmaya basladi.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam, o zaman ASUS'un burada bilgilerini güncellememiş olmasından kaynaklı bir bilgi karmaşası var.

Geri ödeme için bana mail geldi başvururken sadece ekran görüntüsü kabul oluyordu. Tekrar faturayı yollamam söylendi mail üzerinden PDF olarak yolladım. Başka bu sorunu yaşayan var mı?

Ben de almış bulundum. Merakla bekliyorum.

Merhabalar incelemelerini vb de okudum baya hoşuma gitti. İndirime de girişken kardeşime karne hediyesi olarak şimdiden alayım dedim. Aynı adres farklı kart sıkıntı çıkar mı ?

Son düzenleme:
@TouchMyFlow Bana PDF olarak göndermem gereken bir mail gelmedi, sadece takip numarası ile gönderilen mail mevcut
Not: 2 gün önce sorguladığımda askıda gözüküyordu, şu an onaylı olarak gözüküyor siz de kontrol edebilirsiniz.

@TouchMyFlow bana PDF olarak göndermem gereken bir mail gelmedi, sadece takip numarası ile gönderilen mail mevcut.
Not: 2 gün önce sorguladığımda askıda gözüküyordu, şu an onaylı olarak gözüküyor siz de kontrol edebilirsiniz.

Faturayı yollarken başta bir hata yapmışım sanırım o yüzden mail geldi. 7 gün içinde geçerli faturayı yollayın diye mail üzerinden yolladım. Henüz in progress yazıyor bende.

Ürün aynı adrese gelecek ya geri ödemede sıkıntı olur mu manasında sordum.

Sıkıntı olur çünkü aynı üründen 2 defa geri ödeme alamazsınız. Anlaşılırsa iki ürün için de geri ödeme yapmazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı