Elektronik ASUS ROG STRIX SCOPE TKL Deluxe 1488TL

Bu BIC ve Swift kodu farklı şeyler mi öğrenebildiniz mi? Enpara kullanıyorum ve BIC kodu olmadığı söylendi Swift kodu ile aynı şey mi bu?
“BIC/Swift Code: FNNBTRISXXX veya FNNBTRISOPS “ bu bilgiyi kullanarak yabancı para transferi işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

şeklinde tweet atmış Enpara.

Bu BIC ve Swift kodu farklı şeyler mi öğrenebildiniz mi? Enpara kullanıyorum ve BIC kodu olmadığı söylendi Swift kodu ile aynı şey mi bu?
BIC VE swift aynı şey için kullanılıyorlar. Nays ile ilgili bir swift bilgisi bulamadığım için Vakıfbank maaş kartımın swiftini vermek zorunda kaldım. Bütün şubeler için aynı geçerli bir kodmuş kendileri. Tabii her bankanın kodu farklı.

Bıc ve Swift aynı şey için kullanılıyorlar. Nays ile ilgili bir Swift bilgisi bulamadığım için VakıfBank maaş kartımın Swift'ini vermek zorunda kaldım. Bütün şubeler için aynı geçerli bir kodmuş kendileri. Tabii her bankanın kodu farklı.

Ürünün garantisini kontrol ettiniz mi bu arada? Benimki 8 ay önce başlamış güncellemeleri için başvurdum.

Gaming gen tr'de 1999 liraya taksitli bir sekilde satin aldim. 1 gunde ulasti. Daha once custom klavyeler farkli klavyeler kullanmis biri olarak, kalitesi cok iyi. Birkac modlama yaptiktan sonra daha da iyi olacaktir. Uzun zamandir piyasadan uzaktim, bu fiyata custom klavye toplanacagini dusundum ama imkansiz. 2500 liradan asagi iyi bir build cok zor. Duzgun membran klavyelerin 1000 lira cevresinde oldugunu dusununce cok iyi fiyat. 1390 tl.

ASUS

Gaming.gen 1999TL'den satıyor. Kampanyaya dahil olan firmalardan biri.

ASUS gaming.gen için de geri ödeme yapıyor mu bilgilendirir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı