ImDominatingU
Kilopat
- Makaleler
- 1
NX Switch, kendi switchleri ve kalitesiz okusanız mesajımı görürsünüz zaten.Attığım linkteki Asus hangi switch yazmıyor da
NX Switch, kendi switchleri ve kalitesiz okusanız mesajımı görürsünüz zaten.Attığım linkteki Asus hangi switch yazmıyor da
Hocam tercihim MK61'den yana ama ilk defa bu siteden alışveriş yapacağım ve Gamakay markasını ilk defa duyuyorum bu yüzden çok tereddüt ediyorumNX Switch, kendi switchleri ve kalitesiz okusanız mesajımı görürsünüz zaten.
GamaKay aslında Womier adlı klavye diyebiliriz aynı klavye ad farklıydı şu an GamaKay. Yurt dışında oldukça popüler ve kaliteli switch kullanan bir klavye kendisi. Ayrıca, siteden aldığın şeyleri Turkey Posta ile alman gerekli (2. seçenek yani) ve ortalama 12 13 günde Çin'den eline geliyor.Hocam tercihim MK61'den yana ama ilk defa bu siteden alışveriş yapacağım ve Gamakay markasını ilk defa duyuyorum bu yüzden çok tereddüt ediyorum
Hocam bangoodda hesap açtımda tel no ekleyemiyorum telefon numarası hatalı çıkıyor?GamaKay aslında Womier adlı klavye diyebiliriz aynı klavye ad farklıydı şu an GamaKay. Yurt dışında oldukça popüler ve kaliteli switch kullanan bir klavye kendisi. Ayrıca, siteden aldığın şeyleri Turkey Posta ile alman gerekli (2. seçenek yani) ve ortalama 12 13 günde Çin'den eline geliyor.
Başına 0 koyuyorsan, koymadan dene. Koymuyorsan da koyup dene.Hocam bangoodda hesap açtımda tel no ekleyemiyorum telefon numarası hatalı çıkıyor?
Hocam 3 farkli cihazdan her şeyi denedim bi türlü ekleyemedim yarın tekrar deneyin diyor bakıcamBaşına 0 koyuyorsan, koymadan dene. Koymuyorsan da koyup dene.
Kesinlikle ASUS alın Max pazartesi elinde olur pişman olmazsın modlama vs istiyorsan MK61 zaten çok uygun bir klavye değil.
Aldiniz mi memnun musunuz @awersiment
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.